Monster Abra A5 V12.1.2 Nasıldır?

Bir kaç video izledim diğer kişilerde olumsuz yorum yapmış bunun yerine alternatif maksimum 3500 tl olan diz üstü bilgisayar öneriniz var mı ?

Ben kullanıyorum açıkçası çok iyi bir bilgisayar hiç bir sıkıntısı yok oyunlardada akıyor maşallah kafan rahat alabilirsin :)

Ben kullanıyorum açıkçası çok iyi bir bilgisayar hiç bir sıkıntısı yok oyunlardada akıyor maşallah kafan rahat alabilirsin :)

Hocam cidden herhangi bir kasma,ısınma sorunu falan yok mu pubg oynuyorsanız kaç fps alıyorsunuz ısınma durumu nasıl ? 3500 tl çok az laptop var en iyisi bu diyorlar genelde
Şu arkadaş aşırı kötülemiş ondan bi antipatim oluştu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monster notebook kullandım. Abra serisinin soğutması yeterli.
Tek sıkıntısı fan yerleri. Fanın elinizin yanında olması güzel değil. Msi>Monster>Asus

Hiçbir oyunda sıkıntı çekmiyorum FPS Değerleride gayet iyi oldukça kaliteli bir bilgisayar fakat PUBG Oynarken arada sırada droplanmalar olabilir ama PUBG dışında hiçbir oyunda sıkıntı çekmezsiniz :)

3500 tl en iyi alınabilecek diz üstü diyebilir misiniz ? yoksa daha iyi bir alternatifi var mıdır ? eğer yoksa yarın gidip alacağım
Hocam siz neden almayın dediniz ? acaba daha önce bir sorun mu yaşadınız bilgisayar ile yoksa daha iyi bir alternatifi falan mı var ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı