Monster Abra A5 v12.1 GTA V ve Valorant performansı

ZenginMahmut

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Monster Abra A5 v12.1 aldım bugün ama size de sormak istedim. GTA 5 ve Valorant oynatır mı? Teşekkürler.

Merhabalar, ben Monster Abra A5 v12.1 aldım bugün ama size de sormak istedim. GTA 5 ve Valorant oynatır mı? Teşekkürler.
İkisini de oynatır ancak sıcaklık değerlerinden kaynaklı aynı donanımdaki rakiplerine karşın 15 ila 30 FPS arasında daha az değerler vermesi olası.

Çok rahat oynarsın ikisini de 120 Hz monitörü seni tatmin eder.

Katılıyorum çünkü 120Hz monitör demek FPS'in asla 120'nin altına düşmemesi demektir.

Aslında demektir yüksek yenileme hızlarına sahip olan monitörlerle oynarken eğer FPS düşerse oyun kasıyormuş gibi hissedilir ayrıca 120Hz olan bir monitörde 120FPS alamazsan göz kaç FPS alınırsa o kadar Hz görmektedir.

Katılıyorum çünkü 120Hz monitör demek FPS'in asla 120'nin altına düşmemesi demektir.
Yanlış bilgi hocam.Bilgisayar 120 veya daha fazla fps verirse sadece 120 fps gösterir ekranda.
Gta 5 de 60 fps alınca 120 fps göstemez.

Yanlış bilgi hocam. Bilgisayar 120 veya daha fazla FPS verirse sadece 120 FPS gösterir ekranda.
GTA 5 de 60 FPS alınca 120 FPS göstemez.

GTA 5 ağır bir oyun ve FPS sabitleme açıksa onu kapatabilir. Böylelikle FPS 120 160 vs olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…