Monster Abra A5 v12.1 İşlemci ve Ekran Kartı Değişimi

Burakrals

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar elimde Monster Abra A5 v12.1 var SSD yerınde 1 TB HDD var. Tabii ilerledikçe sistem eskiyor ve işlemci, RAM, ekran kartı değişimi veya ilave etmeyi düşünüyorum. Sizden bilgi almak be öneri almak istiyorum istediğim;

• 512GB SSD (maksimum 600 TL) önerisi (benim düşüncem SSD)
  • 8GB CL 17 RAM (benim düşüncem RAM)

Ayrıca arkadaşlar işlemci ilerde değiştirmek istesem, internette video var ama uyumlu olup olmadığını nereden anlayacağım? Ayrıca nereden bulacağım? Benim işlemcim i5-7300HQ ama satıcı bulamıyorum hiç birtürlü. Nereden almalıyım? ileride ve ne almalıyım? Ekran kartı konusu ise harici olarak takmak istiyorum mümkün gözüküyor diye biliyorum, ileride bu bilgisayarı, ilerden kastım 2-3 seneye monitör alıp kasa gibi kullanırım monitör arkasında diye düşünüyorum.

Önerilerinizi ve işlemci değişimi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekran kartınız anakarta gömülüyse değişim çok zor olacaktır. Ekran kartı için tıpkı harici hard disk gibi kablo ve bir kaç ekipman sayesinde haricen bir kart takılıp kullanılabilir. Ancak işlemci benzer bir uygulama olduğunu sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı