Monster Abra A5 V12.1 Laptop Nasıldır?

Sizce bu laptopu alayım mı?

• Evet al.

Oy: 17 94,4%
  • Hayır alma.

Oy: 1 5,6%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Yakın zamanda laptop alacaktım. İlk önce MSI GL62M 7RD ile karar kılmıştım ama fiyatı artış gösterdi ve bende bütçem gereği vazgeçmek zorunda kaldım. Daha sonra araştırma yapıp bir laptop daha buldum. Monster Abra A5 V12.1. sizce bu laptop kalite ve performans olarak nasıl? Alınır mı? Kronik sorunu var mı? Ya da önere bileceğiniz laptop var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170606-212437.png
    131,1 KB · Görüntüleme: 1.050
Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji şans işidir her makinede olabilir onun garantisini kimse veremez. Teknik servisler bu gibi durumlar için var. Ayriyeten Monster' ın servisi iyidir problem yaşayacağınızı sanmam.

benim kuzenım bu bilgisayarı kulanıyor ve rahat battlefield 1 orta grafiklerde oynuyor öneririm ekran kartı falan iyi 2 senedir bir sorunla karşılaştı onuda garantiye yolladı 3 güne geldi hızlı kargoları var 1 gün içinde bile gelebiliyor bilgisayar.

Ben almayı düşünüyorum. Güzel laptop. Para biriktiriyorum sırf alabilmek için

Yorumlarınız için teşekkürler fakat Monster almaktan vazgeçtim. Birçok sorunları var bilgisayarlarla. Bende MSI Gp62m 7Rd almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…