Monster Abra A5 V12.1 Laptop Nasıldır?

Sizce bu laptopu alayım mı?

• Evet al.

Oy: 17 94,4%
  • Hayır alma.

Oy: 1 5,6%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Yakın zamanda laptop alacaktım. İlk önce MSI GL62M 7RD ile karar kılmıştım ama fiyatı artış gösterdi ve bende bütçem gereği vazgeçmek zorunda kaldım. Daha sonra araştırma yapıp bir laptop daha buldum. Monster Abra A5 V12.1. sizce bu laptop kalite ve performans olarak nasıl? Alınır mı? Kronik sorunu var mı? Ya da önere bileceğiniz laptop var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170606-212437.png
    Screenshot_20170606-212437.png
    131,1 KB · Görüntüleme: 1.050
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda laptop alacaktım. İlk önce MSI GL62M 7RD ile karar kılmıştım ama fiyatı artış gösterdi ve bende bütçem gereği vazgeçmek zorunda kaldım. Daha sonra araştırma yapıp bir laptop daha buldum. Monster Abra A5 V12.1. sizce bu laptop kalite ve performans olarak nasıl? Alınır mı? Kronik sorunu var mı? Ya da önere bileceğiniz laptop var mı?
benim kuzenım bu bilgisayarı kulanıyor ve rahat battlefield 1 orta grafiklerde oynuyor öneririm ekran kartı falan iyi 2 senedir bir sorunla karşılaştı onuda garantiye yolladı 3 güne geldi hızlı kargoları var 1 gün içinde bile gelebiliyor bilgisayar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı