Monster Abra A5 v12.1 RAM yükseltme önerisi

MAJ3R007

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2019
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapacağım fakat çok fazla kafam karıştı. Yardım edebilecek biri var mı?
Boş slota 8 GB RAM almayı düşünüyorum, uyumlu RAM önerebilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Almayı düşündüğüm RAM:
RAM

1.PNG


2.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba RAM uyumlu çıktı mı? Bende almayı düşünüyorum.
 
Ben de aynı şekilde almayı düşünüyorum fakat abra a5 deki orjinal ram cl17, başlıkta söz konusu olan ram cl14. Bu sebeple özelliklerin birebir aynı olması adına Kingston DDR4 8GB CL17 rami almak daha mantıklı gibi geliyor. Emin olmadığımdan dolayı düşüncelerinizi almak istedim. Veya alternatif olarak seçenek sunmanızı rica edeceğim.
 
Bende almayı düşünüyorum uyumlu mu RAM lütfen cevap ver.
 
Ben de aynı şekilde almayı düşünüyorum fakat Abra A5'deki orijinal RAM CL17, başlıkta söz konusu olan RAM CL14. bu sebeple özelliklerin birebir aynı olması adına Kingston DDR4 8GB CL17 RAM'i almak daha mantıklı gibi geliyor. Emin olmadığımdan dolayı düşüncelerinizi almak istedim. Veya alternatif olarak seçenek sunmanızı rica edeceğim.

Evet bu belirttiğim RAM'i satın almadım. CL değeri kafama takıldı sonradan fikrimi değiştirdim. Senin belirttiğin RAM'i satın aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Dual çalıştı.
Bende almayı düşünüyorum uyumlu mu RAM lütfen cevap ver.
Bu attığımı satın aldım. İlk paylaştığımda CL değeri kafama takıldığı için iptal ettim. Şu an attığımı gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sorunsuz çalışıyor. Ram
 
@MAJ3R007 ben aldım kardeş konu açıp bende senin aldığının aynısını almıştım 1 hafta geçti bile üzerinden bir sorun yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı