Monster Abra A5 V13.3 vs Abra A5 V13.4.2 vs Abra A7 V9.2.1

Dell falan al kardeşim. Monster'dan uzak dur... 2 ay kadar önce aldım Abra A5 V13.4 illallah ettim! 3 kere çöktü bilgisayar hemde 1 ay içinde. Arıyorum telefonda en az ciddiyim bak en az 30 dakika sıra bekliyorsun, verilen cevap : "Format atın". İade etmek istedim telefonlarım açılmadı. sikayetvar.com'a uzunca bir yazı yazınca gözleri korktu, isimleri lekelenmesin diye aradılar. Şikayeti kaldırmam koşulu ile iade alacaklarını söylediler, kabul ettim. Aradan 1 hafta geçti tekrar aradılar , "Cihazınıza Windows yükleyip gönderiyoruz..." dediler. Ben de mail attım "eğer cihazı gönderirseniz almayacağım tüketici hakem heyetine gideceğim" diye. Vazgeçmeyeceğimi anlayınca mecbur ödediler paramı geri. Bir daha bedava verseler bile kullanmam o markayı. "Neden bu kadar abarttın hata olabilir" diyebilirsiniz ancak ben oyun geliştiricisiyim. 3 kere projelerim silindi. Asıl problem bu değil. Asıl problem benim o markayı tercih etme sebebimin "Müşteri hizmetleri kalitesi" idi... Böyle olacağını bilsem ya Dell ya MSI alırdım , evet daha pahalı ama 2 yıldır kullandığım Dell Inspiron 5567 bir kere bile hata çıkarmadı bana hala da kullanıyorum...

Dell, Toshiba Türkiye pazarından malesef çekildi. @PavillionV kalan markalar HP, Acer, Lenovo. Bu 3' ü dolardan dolayı en uygun leptopları üretiyorlar giriş ve orta düzeyde. Malesef bu markalar arasında bi Dell, Toshiba kasa kalitesi aramayın. Dolar kuruna gelirsek monster alman mantıklı o paraya eşdeğer bi normal bilgisayar ürünü çok çok daha kötü. El mahkum mu desek 10 lira basıp MSI mı alsak? Ben laptop almazdım şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell , Toshiba türkiye pazarından malesef çekildi . @PavillionV kalan markalar HP , Acer , Lenovo . Bu 3' ü dolardan dolayı en uygun leptopları üretiyorlar giriş ve orta düzeyde. Malesef bu markalar arasında bi DELL , Toshiba kasa kalitesi aramayın. Dolar kuruna gelirsek monster alman mantıklı o paraya eşdeğer bi normal bilgisayar ürünü çok çok daha kötü . El mahkum mu desek 10 lira basıp MSI mı alsak ? Ben leptop almazdım şahsen
HP için çok fazla ısınıyor diyorlar ama kullanmadım o yüzden onu önermedim ama Lenovo kullandım o da oldukça iyi bir marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell falan al kardeşim. Monster'dan uzak dur... 2 ay kadar önce aldım Abra A5 V13.4 illallah ettim! 3 kere çöktü bilgisayar hemde 1 ay içinde. Arıyorum telefonda en az ciddiyim bak en az 30 dakika sıra bekliyorsun, verilen cevap : "Format atın". İade etmek istedim telefonlarım açılmadı. sikayetvar.com'a uzunca bir yazı yazınca gözleri korktu, isimleri lekelenmesin diye aradılar. Şikayeti kaldırmam koşulu ile iade alacaklarını söylediler, kabul ettim. Aradan 1 hafta geçti tekrar aradılar , "Cihazınıza Windows yükleyip gönderiyoruz..." dediler. Ben de mail attım "eğer cihazı gönderirseniz almayacağım tüketici hakem heyetine gideceğim" diye. Vazgeçmeyeceğimi anlayınca mecbur ödediler paramı geri. Bir daha bedava verseler bile kullanmam o markayı. "Neden bu kadar abarttın hata olabilir" diyebilirsiniz ancak ben oyun geliştiricisiyim. 3 kere projelerim silindi. Asıl problem bu değil. Asıl problem benim o markayı tercih etme sebebimin "Müşteri hizmetleri kalitesi" idi... Böyle olacağını bilsem ya Dell ya MSI alırdım , evet daha pahalı ama 2 yıldır kullandığım Dell Inspiron 5567 bir kere bile hata çıkarmadı bana hala da kullanıyorum...
Her konuya Monster Abra öneren arkadaşlara gelsin bu mesaj.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı