CLOVEREFINEW dosyasının içindeki drivers64 ve drivers64uefi klasörlerini usb içindeki CLOVER bölümü --> EFI --> CLOVER --> bu konumdakilerle yer değiştiriniz. Çözülecektir.
Alternatif olarak: FX_DRIVER_CLOVER bu dosyaları CLOVER --> EFI --> CLOVER içerisindeki aynı isimdeki driver64 & driver64uefi klasörlerini silip değiştiriniz.
Yine devam etmez ise başka bir USB yuvasına takarak vs deneyebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. İki yöntemi de denedim fakat olmadı yalnız alternatif yöntemde "end randomseed" sonra + işareti geldiEki Görüntüle 373156
CLOVER bölümündeki EFI --> CLOVER --> drivers-off klasörü içindeki drivers64uefi klasöründe bulunan aptiofix diye geçen .efi dosyaları denemeniz gerekmekte. Örneğin:
OsxAptioFixDrv.efi dosyasını kaldırıp yerine diğer aptiofix diye geçen AptioInputFix veya AptioMemoryFix .efi dosyasını ekleyip deneyiniz.
Açıkçası anlamadım CLOVEREFINEW dosyasının içindeki drivers64uefi ve driver64 flash bellekte ki Clover ile değiştirdim. Sonra CLOVEREFINEW içinde ki drivers-off klasörünün içindeki AptioInputFix.efi dosyasını flash bellekte ki drivers-off klasörünün içerisine attım, klasörün içerisinde ki OsxAptioFixDrv.efi dosyayı sildim fakat yine aynı hatada kalıyorum. Değişen bir şey olmadı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.