Monster Abra A5 v13.4.3 "End RandomSeed" Sorunu

Batuhan01

Kilopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:

Core i7-8750H
HM370 Express Chipset
4GB GDDR5 nVIDIA GeForce GTX1050 Ti 128-Bit DX12
8GB DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM
480 GB SSD
Dual Band Wireless-AC 9560, 2x2 AC + Bluetooth 5.0 M.2 2230 (1.73 Gbps)

Arkadaşlar bu hatada kalıyorum.

373044

Son düzenleyen: Moderatör:
CLOVEREFINEW dosyasının içindeki drivers64 ve drivers64uefi klasörlerini usb içindeki CLOVER bölümü --> EFI --> CLOVER --> bu konumdakilerle yer değiştiriniz. Çözülecektir.
Alternatif olarak: FX_DRIVER_CLOVER bu dosyaları CLOVER --> EFI --> CLOVER içerisindeki aynı isimdeki driver64 & driver64uefi klasörlerini silip değiştiriniz.

Yine devam etmez ise başka bir USB yuvasına takarak vs deneyebilirsiniz.

CLOVER bölümündeki EFI --> CLOVER --> drivers-off klasörü içindeki drivers64uefi klasöründe bulunan aptiofix diye geçen .efi dosyaları denemeniz gerekmekte. Örneğin:
OsxAptioFixDrv.efi dosyasını kaldırıp yerine diğer aptiofix diye geçen AptioInputFix veya AptioMemoryFix .efi dosyasını ekleyip deneyiniz.

Açıkçası anlamadım CLOVEREFINEW dosyasının içindeki drivers64uefi ve driver64 flash bellekte ki Clover ile değiştirdim. Sonra CLOVEREFINEW içinde ki drivers-off klasörünün içindeki AptioInputFix.efi dosyasını flash bellekte ki drivers-off klasörünün içerisine attım, klasörün içerisinde ki OsxAptioFixDrv.efi dosyayı sildim fakat yine aynı hatada kalıyorum. Değişen bir şey olmadı. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı