Monster Abra A5 V13.4 Alınır mı?

Okrdg

Hectopat
Sizce bu model alınır mı? Daha yeni inceleme videoları yok ama müşteri hizmetlerine sordum yakında yayındaymış inceleme videoları. Bir de sadece 256 GB SSD yeterli mi? PUBG, CS:GO, LoL, ETS2, FM 18, bu oyunlar olacak sizce yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dediğiniz oyunlar için SSD yeterli kalır bence. Sonradan 1 TB harddisk ekletirseniz daha iyi olur. Dell 7577 modeli GTX 1050TI versiyonu 1-2 ay önce 4000 TL idi eğer halen o fiyat da ise Dell almanızı öneririm. Fakat bu da güzel bir notebook.

Sizce bu model alınır mı? Daha yeni inceleme videoları yok ama müşteri hizmetlerine sordum yakında yayındaymış inceleme videoları. Bir de sadece 256 GB SSD yeterli mi? PUBG, CS:GO, LoL, ETS2, FM 18, bu oyunlar olacak sizce yeterli mi?
Alınır inceleme videosu 1-2 hafta gibi gelir 256 GB SSD yetersiz gelir ekstradan bir HDD alın. Oynayacağınız oyunları rahatça kaldırabilecek bir bilgisayar tavsiye ederim.

Alınır inceleme videosu 1-2 hafta gibi gelir 256 GB SSD yetersiz gelir ekstradan bir HDD alın. Oynayacağınız oyunları rahatça kaldırabilecek bir bilgisayar tavsiye ederim.
İlk başta 256 gb ssd yetersizmi gelir yani ilerleyen aylarda hdd zaten almayı düşünüyorum ama şuan bütce sadece ssd li fiyata yetiyor.

Şimdilik yeterli gibi... Windows desek 60-70 GB PUBG 14 civarında GB CS:GO 8 GB kadar falan dersek şimdilik yeterli fakat sonraki dönemlerde kesinlikle harddisk alın.

Birde özelliklerde ses sisteminde sound blaster 5 yazıyor ama internette ve youtubede sound blaster 5 le ilgili bişey bulamadım bu 7.1 özelliğini taşırmı usb veya jak girişli kulaklıkla uyumlumu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı