Monster Abra A5 v13.4 BIOS güncelleme

Hocam Monster'ın servisiyle 6 ayda bir genel temizlik ve 1-2 ufak sıkıntı için birçok kez görüştüm galiba ben Ankara'da olduğum için işler kolay ilerliyor bir sorunla hiç karşılaşmadım. Sürücüler için bende ful eskileri yükledim sadece 1050 Ti'nin ekran kartı güncel olsa yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca Monster kontrol merkezinin biraz elden geçmesi gerekli ama bunla ilgili zamanında mesaj atmıştım son sürüm bizdekiymiş güncellense çok daha iyi olurdu eminim

render yapıyorum dedin ya video mu yoksa 3d modelleme vray gibi işler mi ? bende vektörel çizimle uğraşıyorum benim kullanımımda bile kasıyor bazen render performansını merak ettim

Render yapıyorum dedin ya video mu yoksa 3D modelleme vray gibi işler mi? Bende vektörel çizimle uğraşıyorum benim kullanımımda bile kasıyor bazen render performansını merak ettim.

Ben mimarım hocam. 3D Max, SketchUp, vray, corona, lumion gibi programları kullanıyorum. Lumion ağır bir program olduğu için işimi görüyor ama ekran kartının gücü maalesef genede az kalıyor.

Hocam yapabildin mi yaptıysan iletişime geçer misin bilgi almam gerek de.

Hocam selam konuyu biraz hortlatıyor olacağım ama bir türlü bios update dosyalarını paylaşmadılar benimle sende duruyorsa paylaşabilir misin?

Bende A5 V13.4 güncel bios dosyalarını bulmaya çalışıyorum siz bulabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…