Monster Abra A5 V13.4 FPS Sorunu

Synopsis

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, konu başlığında da belirttiğim gibi sahip olduğum bilgisayarda aşırı derecede düşük FPS sorunu yaşıyorum. Örnek vermem gerekirse:

-Far Cry 3 (Medium) - 40 FPS
-League of Legends(Orta Düşük) - TF(Takım savaşında) 40 FPS görüyorum, normalde 70-80 FPS arası
-Valorant (Medium) - 50-70 FPS arası
-Apex Legends (Medium) - 45-60 FPS arası
-GTA V (Low) - 35-55 FPS arası

Ve benden daha düşük donanımlı bilgisayara sahip arkadaşım çok daha fazla FPS değerleri alıyor ki bende 1050 Ti olmasına rağmen bu FPS değerleri inanılmaz saçma. Bilgisayarın tüm driverları güncel, format atıp denedim fakat en ufak değişiklik yok. Her türlü önerinize açığım.

Son düzenleme:
Merhabalar, konu başlığında da belirttiğim gibi sahip olduğum bilgisayarda aşırı derecede düşük FPS sorunu yaşıyorum. Örnek vermem gerekirse:

-Far Cry 3 (Medium) - 40 FPS
-League of Legends(Orta Düşük) - TF(Takım savaşında) 40 FPS görüyorum, normalde 70-80 FPS arası
-Valorant (Medium) - 50-70 FPS arası
-Apex Legends (Medium) - 45-60 FPS arası
-GTA V (Low) - 35-55 FPS arası

Ve benden daha düşük donanımlı bilgisayara sahip arkadaşım çok daha fazla FPS değerleri alıyor ki bende 1050 Ti olmasına rağmen bu FPS değerleri inanılmaz saçma. Bilgisayarın tüm driverları güncel, format atıp denedim fakat en ufak değişiklik yok. Her türlü önerinize açığım.
İntel grafik kartını kullanıyordur bilgisiyarın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İntel grafik kartını kullanıyordur bilgisiyarın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yazık ki NVIDIA kullanıyor. Kontrol ettim az önce. Onun dışında genel ayarda da zaten Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisi de seçili.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı