Monster Abra A5 V13.4 kaç TL eder?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Monster Abra A5 V13.4

İşlemci: Intel i7-8750H
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB
RAM: 2x8(16GB) 2667Mhz
SSD: Yok
HDD: 1TB WD Blue

Bu haliyle ne kadar eder? Eğer SSD ile daha pahalı olacaksa SSD'yi de ilave edip satacağım. 1TB 970 Evo Plus SSD mevcut. Ama değerini fazla arttırmayacaksa onu ayrı satmayı, bilgisayardan çıkarmayı düşünüyorum.

Ayırca şunları da söyleyeyim;
  • Donanım bakımından hiçbir performans düşüşü yoktur. Hiçbir zaman yüksek ısıda kullanılmamış, her zaman soğutucu ile kullanılmıştır.
  • Klavyeye toplasanız 50 kere basılmamıştır, sadece harici klavyeyle kullanılmıştır. Touchpad de aynı şekilde.
  • Kozmetik ve donanım bakımından 10/10’dur.
  • Bütün bakımları her 6 ayda bir Monster Kadıköy serviste yapılmıştır.
  • Pili eskidiği için birkaç ay önce Monster servisinden yeni sıfır pil taktırılmıştır.
  • Ürün 12.10.2018’de alınmıştır.
  • Kutusu faturası her şeyi mevcuttur.
Satmayı düşünüyorum, sizce ederi nedir? Sahibinden'de baktığım zaman 12-12.5 arasına koyanlar var ama bana bu bilgisayar için fazla geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Monster Abra A5 v13.4

İşlemci: Intel i7-8750H
Ekran kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB.
RAM: 2x8(16 GB) 2667MHz.
SSD: Yok.
HDD: 1TB WD Blue.

Bu haliyle ne kadar eder? Eğer SSD ile daha pahalı olacaksa SSD'yi de ilave edip satacağım. 1TB 970 EVO Plus SSD mevcut. Ama değerini fazla arttırmayacaksa onu ayrı satmayı, bilgisayardan çıkarmayı düşünüyorum.

Ayırca şunları da söyleyeyim;
  • Donanım bakımından hiçbir performans düşüşü yoktur. Hiçbir zaman yüksek ısıda kullanılmamış, her zaman soğutucu ile kullanılmıştır.
  • Klavyeye toplasanız 50 kere basılmamıştır, sadece harici klavyeyle kullanılmıştır. Touchpad de aynı şekilde.
  • Kozmetik ve donanım bakımından 10/10’dur.
  • Bütün bakımları her 6 ayda bir Monster kadıköy serviste yapılmıştır.
  • Pili eskidiği için birkaç ay önce Monster servisinden yeni sıfır pil taktırılmıştır.
  • Ürün 12.10.2018'de alınmıştır.
  • Kutusu faturası her şeyi mevcuttur.
Satmayı düşünüyorum, sizce ederi nedir? Sahibinden'de baktığım zaman 12-12.5 arasına koyanlar var ama bana bu bilgisayar için fazla geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Gel ben 11 k vereyim nerede oturuyorsun havale ile veririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı