Monster Abra A5 v13.4 mavi ekran hatası

Metehan22

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v13.4, 2666MHz 8 GB RAM, i7 8750h işlemci, 4 GB 1050 Ti ekran kartı, Win 10 Pro.
Son 3-4 gündür anlamsız şekilde iki tane mavi ekran hatası aldım. Nedenini bilmiyorum. Bellekte sorun mu var, diye bakmak için Windows bellek tanılama kullandım, herhangi bir sorun bulamadı. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Minidump dosyam:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurallar 30. kısım göz atmanı öneririm.
"Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox veya Google Drive gibi Cloud servisleri dışında, dosya. T.C. ve dosya.co gibi sitelere ya da virüs yayan dosya paylaşım sitelerine yüklenen içeriklerin bağlantısının paylaşılması ceza nedenidir. Bu güvenlik ve dosyaların kalıcılığı amacıyla konulmuş bir kuraldır."

Daha düzgün bir link bekliyor olacağım.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım etmeye çalışırım.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

Windows 10 sürümün çok eski. Windows 10 sürümünü güncelle. Windows güncelleştirmesi varsa yap.

Ek olarak Memtest86 testi yap ve sonuçlarını paylaş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı