Monster Abra A5 v13.4 RAM ekleme

KinGBlooD34

Kilopat
Daha fazla  
Selam Monster Abra A5 v13.4 laptopum var 8 GB RAM eklemek istiyorum ama kararsız kaldım sizce ne almalıyım aklımda bir tane ürün var sizce nasıl ya da bir tavsiyeniz var mı? (DDR4 ve 2400MHz olacak).

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU-Z programını indirip Memory ve SPD kısımlarını paylaşır mısın? Ayrıca sistem özelliklerin nelerdir?

Hocam aynı bilgisayarı ben de kullanıyorum. Bahsettiğiniz ram CL17 değerine sahip ama v13.4 stok rami CL19'du yanlış hatırlamıyorsam satın alırken aklınızda bulunsun.

Dosya Ekleri

• sa.PNG
    sa.PNG
    150,7 KB · Görüntüleme: 129
  • as.PNG
    as.PNG
    138 KB · Görüntüleme: 132
  • as.PNG
    as.PNG
    138 KB · Görüntüleme: 110
  • sa.PNG
    sa.PNG
    150,7 KB · Görüntüleme: 133
buyur

17 CL bendeki

Alacağınız RAM SODIMM 1.2Voltage güç tüketmesi gerekiyor. RAM'inizin CL değerinin CL17 RAM olduğunu söylemişsin. Stok RAM eğer CL17 ise güvenle alabilirsin. CL,MHz ve bazı önemli çalışma prensipleri uyumsuz olunca BSOD hataları alırsınız. Cevap evet RAM'i alabilirsiniz.

İyi forurmlar :).

Ben de onu almayı düşünüyorum. Sanırım bu model için en iyisi ve uyumlusu bu.
hayırlısı diyelim başka ram öneriside yok ki
Alacağınız RAM SODIMM 1.2Voltage güç tüketmesi gerekiyor. RAM'inizin CL değerinin CL17 RAM olduğunu söylemişsin. Stok RAM eğer CL17 ise güvenle alabilirsin. CL,MHz ve bazı önemli çalışma prensipleri uyumsuz olunca BSOD hataları alırsınız. Cevap evet RAM'i alabilirsiniz.

İyi forurmlar :).
evet cl 17 teşşekürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı