Monster Abra A5 V13 açılıp kapanıyor

Fan boyluk? Hocam kelimeleri düzgün bir şekilde kullanıp beni gereksiz etiketlemeyin rahatsız oluyorum lütfen bilmediğiniz şeyleri ulu orta yerde söylemeyin aptal durumuna düşüyorsunuz.

Sana orada Monster nasıl bir marka diye sormamışlar hatırlatırım.

Sana orada Monster nasıl bir marka diye sormamışlar hatırlatırım.
Hocam diyorum size saygımı koruyorum fakat inat ile konu ile alakasız konuşup tabire caizse maymun gibi davranıyorsunuz lütfen mağranıza yada dağa geri dönün adama yardımcı olmak için konuşuyorum büyük ihtimal 10-12 yaşında bir arkadaşsınız burada ulu orta yerde aptal aptal konuşuyorsunuz lütfen daha kibar olup kelimeleri düzgün kullanın ayrıca beni alıntıla yaparak gereksiz yere rahatsız etmeyin.

Hocam diyorum size saygımı koruyorum fakat inat ile konu ile alakasız konuşup tabire caizse maymun gibi davranıyorsunuz lütfen mağranıza yada dağa geri dönün adama yardımcı olmak için konuşuyorum büyük ihtimal 10-12 yaşında bir arkadaşsınız burada ulu orta yerde aptal aptal konuşuyorsunuz lütfen daha kibar olup kelimeleri düzgün kullanın ayrıca beni alıntıla yaparak gereksiz yere rahatsız etmeyin.
intelatombomb52

Anladığım kadarıyla yapabileceğim bir şey yok servise yollayacağım, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Screenshot_3.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı