GodlessGame
Decapat
Şahsen ben oyun için almadım bilgisayarı öğrenmek istediğim programları çalıştırsın diye aldım. Şu anda bilgisayara bir oyun bile yuklemedim ama genel olarak bi sıcaklık sorunu yaşamadım şarjı ekran kartından dolayı yeterli gelmediği oluyor. MSI kullanan bı abim cihazı çok beğendi kötü duyumlar alıyordum ama Monster kendini düzeltmiş dedi bilgisayarı gayet başarılı buldu. Yaptığı bir iki testte 8. Nesil işlemcinin performansını çok beğendi onda bulunan modeli hatırlamıyorum ama 7. nesil kullanıyor ve aradaki fark için keşke bı sene bekleseydim bile dedi olur da aklına başka bilgisayar gelir 8. Nesil al ısınma sorununu daha az yaşarsın. Donanım haber incelemesine bakarsan 14.1 alabilirsen onu almaya çalış pişman olacağını düşünmüyorum.
Bu videoları izlersen fikir sahibi olabilirsin 14.1 modelinde de FPS olarak yaklaşık değerleri görürsün.
Bu incelemeye göre sıcaklık konusunda 14.1 modeli daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Bence hangi modeli alırsan al pişman olacağını düşünmüyorum içine sinen model gayet seni mutlu edecektir. Emsallerine göre fark eden fiyata rağmen kaliteden pek bı şey kaybedecek ürünler de değiller bana göre. Elimde zorlucak oyun olsaydı deneyip atmak isterdim ama benim oyun merakım olmadığı için maalesef yok. Ama yine de kafana takılan bir şey olursa söyle vaktim olursa yapmaya çalışırım. Almayı düşünürseniz yanında kılıfıyla birlikte ve bı boy büyük çantayla alırsanız sizin için daha iyi olur.
Hayırlı olsun.Bende sömestır'da alacam.Allah'ın izniyle