IntelBluetoothFirmware'i denediniz mi? Hangi macOS sürümünü kullanıyorsunuz?Wi-Fi aktif çalışıyor ama Bluetooth'u yapamadım.
Birkaç yerden kext attım ama başaramadık abi. :|
MacOS Monterey 12.2.IntelBluetoothFirmware'i denediniz mi? Hangi macOS sürümünü kullanıyorsunuz?
"-v" ekleyin boot argümanlarınıza ve nerede kaldığınıza bakın. Monterey'de Intel Bluetooth kartlarının çalışması için ekstra şeyler gerekiyor. Buraya bakın.MacOS Monterey 12.2.
Muhtemelen denemişimdir, tekrar denerim.
Ama kexte atıp gereken diğer işlemleri yaptıktan sonra yeniden başlat yapıyorum elmada kalıyor PC.
"-V" ekleyin boot argümanlarınıza ve nerede kaldığınıza bakın.
ProperTree ile config dosyanızı açıp NVRAM - 7C436110-AB2A-4BBB-A880-FE41995C9F82 kısmına "debug=0x100 keepsyms=1..." yazan yere ekleyeceksiniz.Nasıl ekleyeceğim?
ProperTree ile config dosyanızı açıp NVRAM - 7C436110-AB2A-4BBB-A880-FE41995C9F82 kısmına "debug=0x100 keepsyms=1..." yazan yere ekleyeceksiniz.
Öncesinden bir hata yapmış olabilirsiniz. Ekstra olarak BlueToolFixup gibi şeyler eklemediğinize emin misiniz?Aynı kextleri tekrar attım oldu bu sefer.
- Exclude the injection of IntelBluetoothInjector.kext for macOS Monterey from the Bootloader's config derken onu kexte atmamam mı gerektiğini söylüyor?
Acaba daha öncesinde bir hata mı yaptım ki?
Önceden OCC gibi programlar ile yaptıysanız kext sıralamasından dolayı çalışmamış olabilir. ProperTree genel olarak daha iyi kext sıralaması gibi şeyler yapıyor.Eki Görüntüle 1303344
Bu iki kext vardı sanırım daha önce attıklarımda.
Sanırım daha önce işlemde bir hata yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.