Masaüstüne ulaşabildim sadece.Şu an Wi-Fi çalıştı mı yoksa sadece masaüstüne mi ulaşabildiniz?
"-v" boot argümanı EFI dosyanızda yok mu? "-v" yoksa keşke ekleseymişsiniz. Böyle çok bir şey anlaşılamayacak muhtemelen. Biraz bekleyin. Hala açılmaz ise bir sorun olabilir.
"-v" boot argümanını ekleyip yeniden dener misiniz (NVRAM "Fan hızı arttı sadece.
?"-v" boot argümanını ekleyip
Tools kısmında hangi dosyalar var? Ayrıca bu fotoğrafta ne demek istediğinizden hiçbir şey anlamadım. Monterey'i seçmeniz gerekiyor eğer sistemi masaüstüne gelebilen bir yedek EFI dosyası ile açıyorsanız.
OS açılmıyor Windows’tan bakıyorum mecburen.Tools kısmında hangi dosyalar var? Ayrıca bu fotoğrafta ne demek istediğinizden hiçbir şey anlamadım. Monterey'i seçmeniz gerekiyor eğer sistemi masaüstüne gelebilen bir yedek EFI dosyası ile açıyorsanız.
OS açılmıyor Windows’tan bakıyorum mecburen.
OpenShell dışında diğerlerini silin eğer ihtiyacınız yok ise. Bundan sonra yeniden "OC Clean Snapshot" yapın. Onun dışında Windows'ta ProperTree kullanabilirsiniz. Ayrıca önceden sormayı unuttum ancak Wi-Fi kextini "Kexts" klasörüne attınız mı "OC Clean Snapshot" yapmadan önce?OS açılmıyor Windows’tan bakıyorum mecburen.
Evet attım. Diğer Wi-Fi kextini de sildim.OpenShell dışında diğerlerini silin eğer ihtiyacınız yok ise. Bundan sonra yeniden "OC Clean Snapshot" yapın. Onun dışında Windows'ta ProperTree kullanabilirsiniz. Buradan modifiye etmeyi deneyin. Ayrıca önceden sormayı unuttum ancak Wi-Fi kextini "Kexts" klasörüne attınız mı "OC Clean Snapshot" yapmadan önce?
Şu an Wi-Fi çalıştı mı yoksa sadece masaüstüne mi ulaşabildiniz?Evet attım. Diğer Wi-Fi kextini de sildim.
Sorunu çözdüm ama eski EFI dosyasını yükledim USB'ye.
Şimdi Windows’ta deneyeceğim.
Masaüstüne ulaşabildim sadece.Şu an Wi-Fi çalıştı mı yoksa sadece masaüstüne mi ulaşabildiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.