Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önce de sormuştum, son 2 seçeneğim bu 2 laptop. Oyun için laptop alacağım bir iki güne. 16 GB RAM için ekstra 8 GB RAM taktıracağım. Hangisini önerirsiniz ? Bir de eğer mouse önerirseniz çok sevinirim.
MSI GF serisinde tek fan bulunuyor, Monster'ın soğutma performansı bi' tık daha iyi olacaktır.
Ayrıca Monster'ın işlemcisi de bi' hayli iyi. Ayrıca MSI GF63 serisinde klavyede numerik takım bulunmuyor.
MSI GF serisinde tek fan bulunuyor, Monster'ın soğutma performansı bi' tık daha iyi olacaktır.
Ayrıca Monster'ın işlemcisi de bi' hayli iyi. Ayrıca MSI GF63 serisinde klavyede numerik takım bulunmuyor.
Evet kesinlikle haklısın. Ben de bu durumları göz önüne alarak Monster'da karar kılmıştım, değerli görüşlerin de rahatlattı beni. Mouse da Monster pusat v6'da karar kıldım. Bir de kulaklık konusunda bilgin var mı acaba, önerebileceğin bir kulaklık ? Dün konu açtım, 350 TL'ye oyuncu kulaklığı, 4 seçenek yazmıştım.
350 tl ye steelseries arctis 3 var sanırım. Ama 490 gibi bi para biriktirebilrseniz Steelseries arctis 5 2019 edition o fiyata düşüyor karne indiriminde
Bak kardeşim şöyle yanlış bilgiler vermeyi bırak. Gf63 serisinde evet tek fan olabilir. Ama gf65 serisinde öift fan var neden bilgisizce gf diye genelleme yapıyorsun?