Monster Abra A5 v15.1 mi, MSI GF63 Thin 8SC mi?

Mr.Dr10

Decapat
Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önce de sormuştum, son 2 seçeneğim bu 2 laptop. Oyun için laptop alacağım bir iki güne. 16 GB RAM için ekstra 8 GB RAM taktıracağım. Hangisini önerirsiniz ? Bir de eğer mouse önerirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GF serisinde tek fan bulunuyor, Monster'ın soğutma performansı bi' tık daha iyi olacaktır.
Ayrıca Monster'ın işlemcisi de bi' hayli iyi. Ayrıca MSI GF63 serisinde klavyede numerik takım bulunmuyor.
Evet kesinlikle haklısın. Ben de bu durumları göz önüne alarak Monster'da karar kılmıştım, değerli görüşlerin de rahatlattı beni. Mouse da Monster pusat v6'da karar kıldım. Bir de kulaklık konusunda bilgin var mı acaba, önerebileceğin bir kulaklık ? Dün konu açtım, 350 TL'ye oyuncu kulaklığı, 4 seçenek yazmıştım.
15 inç ekran biraz küçük gelebilir. 17.3 inç ekran almakta fayda var. Eğer oyun için alınıyorsa.
Haklısın fakat bütçem böyle uygun oldu maalesef, daha alacaklarım da var. Kulaklık ne kullanıyorsun oyun için, önerin var mı acaba?

MSI GF serisinde tek fan bulunuyor, Monster'ın soğutma performansı bi' tık daha iyi olacaktır.
Ayrıca Monster'ın işlemcisi de bi' hayli iyi. Ayrıca MSI GF63 serisinde klavyede numerik takım bulunmuyor.
Bak kardeşim şöyle yanlış bilgiler vermeyi bırak. Gf63 serisinde evet tek fan olabilir. Ama gf65 serisinde öift fan var neden bilgisizce gf diye genelleme yapıyorsun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı