Monster Abra A5 v15.1 RAM ve SSD yükseltme/ekleme

muhsin345

Kilopat
1- RAM slotlarından birinde " Samsung 8 GB 1RX8 PC4-2666V-SA1-11"(resim-1) takılı olarak bulunuyor. İkinci slot için de 8 GB RAM düşünüyorum. Uyumsuzluk oluşmaması için tavsiye rica edeceğim sizlerden. Frekans önem arz ediyor anladığım kadarıyla. Fotoğraf da paylaşıyorum frekans değeri ne olmalı alacağım yeni RAM için(resim-2). Link olarak paylaşarak yardımcı olabilirsiniz.
2-SSD olarak "Adata SU630 256 GB" bulunuyor(resim-3). İki tane daha ek slot gördüm SSD için(resim-4). Uyumluluk konusunda endişelerim olduğu için bunu da sizlere danışmak istedim. SSD hacimsel boyutları farklı olabiliyor galiba. Benim laptop için öneriniz nedir? 500GB düşünüyorum. Uyumlu olur mu? Hangi marka daha kaliteli olur link olarak paylaşımda bulunabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Resim-1.

Resim-2.

Resim-3.

Resim-4.

Dosya Ekleri

• 1588270470790.png
    491,3 KB · Görüntüleme: 143
8 GB DDR4 2666 MHz CL19 SODIMM bellek alacaksınız. Aşağıdaki satıcılarda elinizdeki belleğin aynısı var. SSD olarak M.2 SSD alacaksınız. Fakat portun hangi tür SSD desteklediğini bilmiyorum. Elinizde kullanım kılavuzu varsa bakabilirsiniz veya teknik servise mesaj atın. M.2 SATA veya NVMe SSD hangisini destekliyorsa bütçenize göre Samsung, WD, Kingston markalarını tercih edebilirsiniz.

Yardımınız için teşekkür ederim. Bütçeyi düşünmez isek kalite anlamında tavsiyeniz nedir bu SSD markalarından. Performans eşit olarak alır mıyım sizce?
Samsung mzvlb256hbhq-00000 şuan v15.2'de kullandığım m.2 ssd aynı kategoriden ürün seçimi yapın.
Slot boyutları muhtemelen aynıdır sizinkiyle teşekkür ediyorum tamamlayıcı bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…