1- RAM slotlarından birinde " Samsung 8 GB 1RX8 PC4-2666V-SA1-11"(resim-1) takılı olarak bulunuyor. İkinci slot için de 8 GB RAM düşünüyorum. Uyumsuzluk oluşmaması için tavsiye rica edeceğim sizlerden. Frekans önem arz ediyor anladığım kadarıyla. Fotoğraf da paylaşıyorum frekans değeri ne olmalı alacağım yeni RAM için(resim-2). Link olarak paylaşarak yardımcı olabilirsiniz.
2-SSD olarak "Adata SU630 256 GB" bulunuyor(resim-3). İki tane daha ek slot gördüm SSD için(resim-4). Uyumluluk konusunda endişelerim olduğu için bunu da sizlere danışmak istedim. SSD hacimsel boyutları farklı olabiliyor galiba. Benim laptop için öneriniz nedir? 500GB düşünüyorum. Uyumlu olur mu? Hangi marka daha kaliteli olur link olarak paylaşımda bulunabilir misiniz?
Teşekkür ederim.
Resim-1.
Resim-2.
Resim-3.
Resim-4.
2-SSD olarak "Adata SU630 256 GB" bulunuyor(resim-3). İki tane daha ek slot gördüm SSD için(resim-4). Uyumluluk konusunda endişelerim olduğu için bunu da sizlere danışmak istedim. SSD hacimsel boyutları farklı olabiliyor galiba. Benim laptop için öneriniz nedir? 500GB düşünüyorum. Uyumlu olur mu? Hangi marka daha kaliteli olur link olarak paylaşımda bulunabilir misiniz?
Teşekkür ederim.
Resim-1.
Resim-2.
Resim-3.
Resim-4.