Çözüldü Monster Abra A5 V15.1 TPM yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mhmd

Hectopat
V15.1 cihazım var, geçen ay Windows 11'e yükselttim ve gayet güzel şekilde kullanıyordum fakat bugün olmadık şekilde cihazım Windows logosundan sonra siyah ekranda kaldı. Ben de format atmayı denedim ama Windows 11 için yetersiz cihaz dedi, daha sonrasında Windows 10 yükledim ve Windows denetleme uygulamasını açıp denetledim fakat TPM 2.0 geçersiz veya yok hatası veriyor. BIOS menüsünden Secure Boot disable fakat bunu enable yapabileceğim bir sekme yok. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
V15.1 cihazım var, geçen ay Windows 11'e yükselttim ve gayet güzel şekilde kullanıyordum fakat bugün olmadık şekilde cihazım Windows logosundan sonra siyah ekranda kaldı. Ben de format atmayı denedim ama Windows 11 için yetersiz cihaz dedi, daha sonrasında Windows 10 yükledim ve Windows denetleme uygulamasını açıp denetledim fakat TPM 2.0 geçersiz veya yok hatası veriyor. BIOS menüsünden Secure Boot disable fakat bunu enable yapabileceğim bir sekme yok. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Secure Boot'u bu video ile açabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Windows 11'e geçme boşver.

İllede geçeceğim diyorsan Windows kurulum imajında sorun var.

Yapman gereken doğru ön yüklemeye sahip Windows yüklemek.
Windows 11, benim için gayet performanslı ve kullanışlı. İmajımda sorun yok, imajı kendi sitesinden kurdum. TPM aktif değildi onu aktifleştirdim ve oldu.

Teşekkür ederim kesin çözüm oldu benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı