Mecbur bu bilgisayarı aldım çünkü diğer düşündüğüm laptopların fiyatları uçmuştu. Ama bu bilgisayardan da şikayetçi değilim ama forumda kimse Monster önermiyor ve içime şüphe düşüyor. Sizce hata mı ettim?
Mecbur bu bilgisayarı aldım çünkü diğer düşündüğüm laptopların fiyatları uçmuştu. Ama bu bilgisayardan da şikayetçi değilim ama forumda kimse Monster önermiyor ve içime şüphe düşüyor. Sizce hata mı ettim?
Memnun kaldıysanız neden hata olsun ki destek sistemleri kaliteli garantide çözemeyecekleri sorun neredeyse yok bence iyi yaptınız para konusuna gelecek isek para kazanılır hocam dert etmeyin.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Umarım sana iyi bir deneyim yaşatır. Laptop hakkında bilgi sahibi değilim fakat satın aldıktan sonra bu soruyu sorman mideni bulandırabilir. Sonuçta bilen bilmeyen önyargısı olan olmayan herkes bir fikir beyan edecektir.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Umarım sana iyi bir deneyim yaşatır. Laptop hakkında bilgi sahibi değilim fakat satın aldıktan sonra bu soruyu sorman mideni bulandırabilir. Sonuçta bilen bilmeyen önyargısı olan olmayan herkes bir fikir beyan edecektir.
Aynen öyle kullanmayan insan bilemez ve boş yorumlar yapar ayrıca güncel bir laptop desteği falanda iyi temiz kullanırsa bir daha bilgisayar alıncaya kadar idare eder.
Temiz bir virüs programı indirin 5 ayda 6 ayda bir toz bakımını fan bakımını yılda 1 kez olur artık tam bilmiyorum macun yenileme olayını yaparsanız sizi bayağı uzun seneler idare eder.
Belki de gezen bir insan olabilirsiniz o yüzden tercihinize yapmam gerektiği gibi saygı duyuyorum ancak dediğim gibi kasa almanız daha da iyi olabilirdi.