Monster Abra A5 v15.10 servisten geldikten sonra açılmıyor

omerfarukucan

Hectopat
Laptopu servise verdim. Geri aldıktan sonra hiçbir şekilde açamıyorum. Videodaki gibi güç ışığı birkaç saniye yanıp sönüyor. Servise geri göndereceğim muhtemelen ama benim yapabileceğim bir şey var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncelleme yapıyorum. Verirken sağlam olan laptopa ekran kartı, işlemci ve anakart değişimi yapacaklarmış. 14 Bin lira istiyorlar. Şaka gibi gerçekten 😀

Verirken sağlam verildiğine dair deliller var ise THH'e başvurulabilir eğer elden bir şey gelmez ise o laptopa 14bin TL vermek tamamen mantıksızdır, 2. elden mecbur farklı markanın muadili veya almışken en iyisini almak en mantıklısıdır. Mesela 20.000 TL bir bütçeniz olursa eğer, yüksek W değerli varsa RTX 3060 öneririm, 4050 de varsa belki o da alınabilir fakat 3060 varken 4050 tavsiye etmem. Kısaca geçmiş olsun. Ya da eğer imkanın varsa masaüstü al bakım derdinden kurtul sadece birkaç ayda bir canın isterse kasayı açar fön makinesi tutar bırakırsın, termal macun değişim olayı da yıllar sonra yapılabilecek bir işlem masaüstü için(kendi miningli ekran kartım 3-4 yıldır oyun ve mining için kullanıldı hiçbir termal bakım yapılmamasına rağmen, 400W güç çekmesine rağmen sıcaklığı 70+ hiç görmedi.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı