Bir gün önce oyun oynadım laptopumla. Kapattım, ertesi gün açmak istediğimde güç ışığı yanıp söndü açılmadı. Çoğu şeyi denedim açılmadı. Yardım edebilecek var mı?
Olmadı bilgisayarcıya verdim umarım halledilirPrizden çek laptopu FN+B+Güç Tuşu'na basılı tut güç ışığı yanıp söner sonra komple söner 10 saniye bekle prize tak 5sn kadar bekleyip bilgisayarı açmayı dener misin?
Sonuç ne oldu bir yazsaydın keşke.
Bende eski Monster kullanıcısıyım aynı sorun başıma gelmişti, statik elektrik sonucunda olan bir durum genellikle YouTube'da birkaç çözüm videosu var hala çözemezsen servise göndermek en mantıklısı
Olmadı bilgisayarcıya verdim umarım halledilir.
Bilgisayarciya verdim sorunu çözememis Monster servisine gönderecekmiş acaba bu sorun bana kaça olur tahmini sizce?
Öğrenci olduğumdan zamanım yoktu uğraşmak istemedim, yapılırsa satıp Asus tuf modeli almayı planlıyorum monster çok sorun çıkartıcak gibi gözüküyor.Kendin verseydin ya keşke direk monstera o adam şimdi bir de üstüne parasını koyup verecek sana. Statik elektrikse pek bir fiyat çıkmaz normal şartlarda ama anakart ile ilgili bir sorunsa bilemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.