Sesten çok rahatsız olmuyorum. İkileme düşüren şey iki ürünün yorumlarını okuduğumda MSI notebookların malzeme kalitesinin iyi olması. Monster'ın da işlemcisinin MSI'a göre daha güçlü olması aklımı çok kurcalıyor.
Sesten çok rahatsız olmuyorum. İkileme düşüren şey iki ürünün yorumlarını okuduğumda MSI notebookların malzeme kalitesinin iyi olması. Monster'ın da işlemcisinin MSI'a göre daha güçlü olması aklımı çok kurcalıyor.
Eğer i5 ile i7 arasında uçurum farkı yoksa hangisini önerirsiniz? MSI i5 Monster i7. Donanımsal açıdan tek farkı işlemcileri.Şimdi işlemci konusuna gelecek olursak, günde minimum 10 saat pc açık. Sürekli oyun oynuyorum, video edit işleriyle uğraşıyorum bir yandan yani sürekli kullanmama rağmen işlemci sıcaklığı 75 üstüne çıkmıyor. Arkadaşımda bendeki modelin i7 işlemcili olanı var GL75 , 90 - 100 derece onun işlemcisi. Yani uzun lafın kısası laptopta i5 işlemci hız olarak devantaj gibi gözükse de sıcaklık konusunda baya avantajlı.
Bende kullandım biraz kutu açılımı falan çekmiştim v15.2 yi hiç korkulacak bir şey yok Malzeme kalitesinden. Aynı paraya i7 alınabilecekken neden i5 alacaksın ki?Eğer i5 ile i7 arasında uçurum farkı yoksa hangisini önerirsiniz? MSI i5 Monster i7. Donanımsal açıdan tek farkı işlemcileri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.