Monster Abra A5 v15.2 mi yoksa MSI GL65 9SC mi?

mygokcee

Centipat
Herkese en içten selamlar dostlar. Fazla uzatmadan konuya gireyim. Üniversite için bilgisayar arıyordum bayadır. Bütçeme uygun sağlam laptoplar arıyordum ve iki marka arasında kaldım. Acaba hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim.

Ben monster önerirdim.Arkadaşımda gtx1660Ti ekran kartına sahip modelden var.Performans olarak gayet iyi.Servis baya bir yardımcı oluyor.Tek sıkıntısı fan sesi biraz fazla çıkıyor.Kulaklik takmaz isen rahatsız olabilirsin.

Bende MSI GL63 var. GL65'in geçen sene çıkan modeli(1050 Ti). Gayet memnunum 7 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını göremedim. Özellikle soğutma konusunda çok iyi. İyi ki 3 kuruş daha fazla verip MSI almışım diyorum.

Sesten çok rahatsız olmuyorum. İkileme düşüren şey iki ürünün yorumlarını okuduğumda MSI notebookların malzeme kalitesinin iyi olması. Monster'ın da işlemcisinin MSI'a göre daha güçlü olması aklımı çok kurcalıyor.

Sesten çok rahatsız olmuyorum. İkileme düşüren şey iki ürünün yorumlarını okuduğumda MSI notebookların malzeme kalitesinin iyi olması. Monster'ın da işlemcisinin MSI'a göre daha güçlü olması aklımı çok kurcalıyor.

Malzeme kalitesi yönünden haklısınız. Laptobu elime aldığımda bana da pek güven vermemişti. Yani düşse çatlayacak gibiydi. Dikkatli kullanmak gerekiyor. Arkadaşımda sadece malzeme kalitesini beğenmiyor.

Şimdi işlemci konusuna gelecek olursak, günde minimum 10 saat pc açık. Sürekli oyun oynuyorum, video edit işleriyle uğraşıyorum bir yandan yani sürekli kullanmama rağmen işlemci sıcaklığı 75 üstüne çıkmıyor. Arkadaşımda bendeki modelin i7 işlemcili olanı var GL75 , 90 - 100 derece onun işlemcisi. Yani uzun lafın kısası laptopta i5 işlemci hız olarak devantaj gibi gözükse de sıcaklık konusunda baya avantajlı.

Şimdi işlemci konusuna gelecek olursak, günde minimum 10 saat pc açık. Sürekli oyun oynuyorum, video edit işleriyle uğraşıyorum bir yandan yani sürekli kullanmama rağmen işlemci sıcaklığı 75 üstüne çıkmıyor. Arkadaşımda bendeki modelin i7 işlemcili olanı var GL75 , 90 - 100 derece onun işlemcisi. Yani uzun lafın kısası laptopta i5 işlemci hız olarak devantaj gibi gözükse de sıcaklık konusunda baya avantajlı.
Eğer i5 ile i7 arasında uçurum farkı yoksa hangisini önerirsiniz? MSI i5 Monster i7. Donanımsal açıdan tek farkı işlemcileri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı