Monster Abra A5 V15.4.1 Pil Performansı

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi

Yukarıdaki ürünü satın almayı düşünüyorum. Ufak tefek oyunlar oynadığım için ekran kartının pek bir önemi yok benim için. Sadece pildeyken kaç saat pil verdiğini öğrenmek istedim. Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

v 13.4 kullanıyorum. Güç tasarruf modundayken işlemci 0.9 GHz lere kadar düşüyor. Ekran parlaklığı da kısık olduğundan 1 saat 45 dk gibi bir süre cihazı açık tutmak için yeterli. Fakat Oyun Modundayken pilde kullanırsanız, oyun oynarsanız 30-45 dk arası en fazla gidiyor şarjı. Bu cihazlar pilde oyun oynamak için tasarlanmamış. Pildeyken oyun oynama gibi bir düşünceniz varsa "Gaming" cihazları önermem. Pildeyken Oyun Modunda bile ekran kartı verimli çalışmadığından FPS yerlerde geziyor.

i7 (4.-5. nesil) GTX 980'li 2. el laptoplar 3500-4000 TL den satılıyor. Az daha ekleyip onlar yerine bunu almak daha mantıklı değil mi ? 2. el laptop bakıyordum, senin konunu gördüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı