Monster Abra A5 v15.4 sistemde masaüstünün alt kısmında işlem yapılmıyor

abrn

Hectopat
Merhaba,

Cihazımı alalı 2 yıl oldu ve defalarca servise gönderdim. Son olarak anakart ve RAM değişildi. Sorunum şu ki masaüstünde veya başlat çubuğu olan alt kısımda herhangi bir işlem yapamıyorum, yani tıklayamıyorum. Masaüstündeki simgelere tıklansa da imleç defalarca dönüp duruyor ama hiçbir türlü açılmıyor. Herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmıyorum, daha önce de kullanmadım. Sanırsam sorun 20H2 güncellemesiyle alakalı. 1.5 hafta oldu servisten alalı 2 gün önce 20H2 sürümüne güncelleştirdim, bu sorunlarla tekrar karşılaştım. Daha önceden de 20H2 yüklüydü, servise gitmeden önce. Şimdi size soracağım soru şu ki ne yapmam gerek veya ne önerirsiniz? Her şeyim orijinaldir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerini yapmakta fayda var yapın hocam.
Yazdığı şeyleri yaptım ama öyle çoğu özelliği devre dışı bırakıyor. Tek tek açılması gerekenleri bulup yapılması gerek ve bayağı uğraştırıcı iş. Ben de 3 gün öncesine kurtarma yaptım. Baktığımda hala 20H2 sürümü vardı. Sonrasında güncelleme kısmından geçmiş güncellemelere baktım ve orda güncelleme kaldır kısmı vardı. Tıklayınca direkt denetim masasına attı beni ve orda 3 tane güncelleme mevcuttu. Teki kalkmıyordu ama diğer ikisi (birinde 20H2 yazıyordu) kalkıyordu ve onları kaldırdım. Tekrar yeniden başlatınca şuan winver komutundan sorgulattım, 2004 sürümüne dönmüş. Başka tavsiyeniz var mı veya bu yaptığım hakkındaki görüşünüzü merak ediyorum. Bir de güncellemeleri 35 gün duraklattım. Ek olarak bir sorum daha olacaktı. 35 gün sonra otomatik olarak yapacakmış. Bu normal mi yani başka bir şey yapma şansım var mı durdurmak vs. 21H2 gelene kadar.

Yazdığı şeyleri yaptım ama öyle çoğu özelliği devre dışı bırakıyor. Tek tek açılması gerekenleri bulup yapılması gerek ve bayağı uğraştırıcı iş. Ben de 3 gün öncesine kurtarma yaptım. Baktığımda hala 20H2 sürümü vardı. Sonrasında güncelleme kısmından geçmiş güncellemelere baktım ve orada güncelleme kaldır kısmı vardı. Tıklayınca direkt Denetim Masası'na attı beni ve orada 3 tane güncelleme mevcuttu. Teki kalkmıyordu ama diğer ikisi (birinde 20H2 yazıyordu) kalkıyordu ve onları kaldırdım. Tekrar yeniden başlatınca şu an winver komutundan sorgulattım, 2004 sürümüne dönmüş. Başka tavsiyeniz var mı veya bu yaptığım hakkındaki görüşünüzü merak ediyorum. Bir de güncellemeleri 35 gün duraklattım. Ek olarak bir sorum daha olacaktı. 35 gün sonra otomatik olarak yapacakmış. Bu normal mi yani başka bir şey yapma şansım var mı durdurmak vs. 21h2 gelene kadar.
Şu anlık yok hocam 21h2'yi beklemen daha iyi olur sana bir sıkıntı olmayacaksa.
Monster ürünleri şans işi olmasa keşke :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı