Monster Abra A5 V15.5.2 Günlük kullanım için yeterli mi?

Pubg lite gibi bir oyunda 140 fps alan bir bilgisayar pubg yüksek ayarlarda 80 fps alıyor? Bence yorumu sil rezil olma.

Pubg lite gibi bir oyunda 140 fps alan bir bilgisayar pubg yüksek ayarlarda 80 fps alıyor? Bence yorumu sil rezil olma.
Rezil olacak bir şey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Her şey ultrada 60 - 75 arası FPS alıyor. Belli başlı ayarlar ile 80 civarına rahat çıkıyor o. Zaten oynayanlar (ben de) onu hep düşük grafikte oynuyor dert etme.

Bu 1650ti yalnız .

Ardından kahkaha yağmurunu çaktım.

Detay bilmiyorum ama sanırsam PUBG'de iniş yaparken anlık ufak takılmalar olabiliyormuş ama oyun içinde pek sıkıntı yokmuş, Monster'ın bir videosunda inceleyen kişi öyle söyledi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu linkte incelemeyi bulabilirsin. Senin alacağın modelle 1-2 farkı var. Farkları 15.5.2'nin 16 GB ram olması ve ssd . Dual channel ram olarak çalışacağı için de +5-6 fps diyebilirsin . Pubg Yüksek ayarlarda ortalama 80-90 arası fps aldığını söylüyor . Yine son karar senin. Steam üzerinden Monster hakkında sorularını sorabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…