Arkadaşımda aynı laptop var PUBG Lite 140 FPS PUBG 80 FPS alıyor. Cihaz çok güzel bir cihaz. Önünüze bakmadan 3 4 sene rahat rahat oynarsınız. Şu '' O pArAyA mAsAüStü ToPlArDıN '' diyenlere de bakma. Isınma sorunu da olmaz. Oyunda 80 85 arası normaldir bir sıkıntı yaşamazsın.
Rezil olacak bir şey yok.
Her şey ultrada 60 - 75 arası FPS alıyor. Belli başlı ayarlar ile 80 civarına rahat çıkıyor o. Zaten oynayanlar (ben de) onu hep düşük grafikte oynuyor dert etme.
Her şey ultrada 60 - 75 arası FPS alıyor. Belli başlı ayarlar ile 80 civarına rahat çıkıyor o. Zaten oynayanlar (ben de) onu hep düşük grafikte oynuyor dert etme.
Detay bilmiyorum ama sanırsam PUBG'de iniş yaparken anlık ufak takılmalar olabiliyormuş ama oyun içinde pek sıkıntı yokmuş, Monster'ın bir videosunda inceleyen kişi öyle söyledi.
Bu linkte incelemeyi bulabilirsin. Senin alacağın modelle 1-2 farkı var. Farkları 15.5.2'nin 16 GB ram olması ve ssd . Dual channel ram olarak çalışacağı için de +5-6 fps diyebilirsin . Pubg Yüksek ayarlarda ortalama 80-90 arası fps aldığını söylüyor . Yine son karar senin. Steam üzerinden Monster hakkında sorularını sorabilirsin.