Monster Abra A5 V15.5.2 Günlük kullanım için yeterli mi?

1650'den bahsettiğinizi farkında mısınız açın oyun testleri izleyin biraz.

İzledim ne oldu şimdi aynı şekilde High Ultra.
Yetmez daha iyisini alın.

Daha iyisi derken mesela altta bir sistem paylaştım o nasıl?
  • Intel i9-10900K-3, 70GHz Turbo Boost ile 5, 3GHz.
  • 8 GB GDDR6 NVIDIA RTX2080 Super 256 Bit.
  • 17, 3" UHD 3840X2160 %100 srgb mat LED ekran.
  • 128 GB (4x32 GB) DDR4 3200MHz.
  • 14TB (3x4TB) 4TB XPG 8100 M.2 SSD PCI-e 3.0 SSD (1x2TB) 2TB Samsung 860 Evo M.2 SSD.
  • Windows 10 Pro.
Lütfen sadece yazdığım mesaj fazla olsun diye düşünmeden bir şey yazmayın yahu.

İzledim ne oldu şimdi aynı şekilde High Ultra.

Daha iyisi derken mesela altta bir sistem paylaştım o nasıl?
  • Intel i9-10900K-3, 70GHz Turbo Boost ile 5, 3GHz.
  • 8 GB GDDR6 NVIDIA RTX2080 Super 256 Bit.
  • 17, 3" UHD 3840X2160 %100 srgb mat LED ekran.
  • 128 GB (4x32 GB) DDR4 3200MHz.
  • 14TB (3x4TB) 4TB XPG 8100 M.2 SSD PCI-e 3.0 SSD (1x2TB) 2TB Samsung 860 Evo M.2 SSD.
  • Windows 10 Pro.
Lütfen sadece yazdığım mesaj fazla olsun diye düşünmeden bir şey yazmayın yahu.

PUBG Ultra'da 60'ı zar zor görüyor (1650 masaüstü versiyonu). Ayrıca bu 1650M normal 1650'den %25 daha düşük bir performansa sahip araştırıp gelin.

Low medium :D? Abra A5 v13.4 kullanıcısıyım ve saydığı oyunları ben High - Ultra'da oynuyorum ki arkadaşın alacağı bilgisayar benimkinden daha iyi bir versiyonu. Rahatça oynayabilir.

Bilip bilmeden konuşan çok kişi var gerçekten Instagram verir misiniz bende alacağım size sormam gereken bazı sorular var siz uygun görürseniz.

Hocam ben Abra A7 V12.1.5 kullanıcısıyım ve oynadığım oyunlarda (GTA V, Fortnite gibi oyunlar) ultra ve çok yüksek gibi ayarlarda hiç kasma olmadan gayet rahat oynadım. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam hem oyunda hem de günlük kullanımda da çok iyi işinizi görür.

PUBG Ultra'da 60'ı zar zor görüyor (1650 masaüstü versiyonu). Ayrıca bu 1650M normal 1650'den %25 daha düşük bir performansa sahip araştırıp gelin.

Ne yani benim 9000 lira verdiğim şey çöp mü biraz daha tutarlı ve düzgün yazsanız keşke.
Hocam ben Abra A7 v12.1.5 kullanıcısıyım ve oynadığım oyunlarda (GTA V, Fortnite gibi oyunlar) Ultra ve çok yüksek gibi ayarlarda hiç kasma olmadan gayet rahat oynadım. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam hem oyunda hem de günlük kullanımda da çok iyi işinizi görür.

Instagram verir misiniz bende alacağım size sormam gereken bazı sorular var siz uygun görürseniz. Bunu diğer arkadaşa da yazdım. Monster'i yeni alacağım almış biriyle konuşmak isterim.

Ne yani benim 9000 lira verdiğim şey çöp mü biraz daha tutarlı ve düzgün yazsanız keşke.
Hayır, değil. Ek olarak burada yorum yazan herkese itibar etmek zorunda değilsiniz.

GTX 1650 kullanan(Laptop) bir arkadaşım PUBG'de High ayarlarda 70-100 arası FPS alıyordu. Kısacası PUBG'de hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. GTA 5'i Ultra'da rahatlıkla oynarsınız zaten. FIFA gibi oyunlar da gayet iyi çalışır.

:) al gör ne diyeyim. Kullandığım bilgisayar 2 ay zaman geçirip sattım paranıza yazık olur. Kendi çıkarıma söylediğim bir şey yok.

Ne konuda sattınız pekala diğer arkadaşlar hep memnun enim bir arkadaşımda da Monster var ve memnun sizde ne gibi bir sıkıntı oldu?
Hayır, değil. Ek olarak burada yorum yazan herkese itibar etmek zorunda değilsiniz.

GTX 1650 kullanan(laptop) bir arkadaşım PUBG'de High ayarlarda 70-100 arası FPS alıyordu. Kısacası PUBG'de hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. GTA 5'i Ultra'da rahatlıkla oynarsınız zaten. FIFA gibi oyunlar da gayet iyi çalışır.

Teşekkür ederim ben sipariş verdim şu an. Biraz araştırayım dedim. Bu nedenle çoğu kişinin yorumlarını dikkate alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı