Monster Abra A5 v15.5 alınır mı?

Oyunlarda grafik problemin olmazsa ve laptopta problem çıkmazsa 4-5 sene rahat gider. Şahsi olarak bu laptopu kullanıyorum.

RDR2 ve Cyberpunk kaldırıyor mu?
GTA ve Witcher 3 Full grafikte kaldırır değil mi?

Direk bunu alsam nasıl olur?

RDR2 denemedim. Cyberpunk çıkasıya kadar birşey diyemem. Gta V yüksek ayarlarda sıkıntısız oynatıyor. Witcher 3 te ise yüksek ayarlarda 40-45 Fps alıyorum.

Bunu alırsanız hem depolama, hem Ram, hemde ekran boyutu olarak daha iyi. Yani bu daha iyi olur.

HDD'de eklesem nasıl olur? Bu daha iyi sanki ekran 17 hem.

Eğer cidden ihtiyaç yoksa almayın. Laptop’larda kullanılan kartlar hem düşük güçte oluyor hem de çok ısınıyor. Ah ben bu parayla ne sistem toplardım...

Eğer cidden ihtiyaç yoksa almayın. Laptop’larda kullanılan kartlar hem düşük güçte oluyor hem de çok ısınıyor. Ah ben bu parayla ne sistem toplardım...

4 Sene üniversitem var maalesef ayrıca tabii gönül masaüstü toplamak istiyor ama mecburum.

4 Sene üniversitem var maalesef ayrıca tabii gönül masaüstü toplamak istiyor ama mecburum.
Mecbursanız tabii ki alın. Monster müthiştir. Yanına da şu kanalı vereyim. Hiçbir sorununuz olmaz. MeoGamingTR
Bu adamın çok iyi rehber videoları var. O kadar yararlı ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…