Monster Abra A5 v15.5 alınır mı?

Oyunlarda grafik problemin olmazsa ve laptopta problem çıkmazsa 4-5 sene rahat gider. Şahsi olarak bu laptopu kullanıyorum.

RDR2 ve Cyberpunk kaldırıyor mu?
GTA ve Witcher 3 Full grafikte kaldırır değil mi?
Arkadaşım kullanıyor. Gayet memnun kendisi. Bir de onun ki 9.nesil işlemci. Sizinki çok daha iyi olur. Bu fiyata böyle ekranı olan laptop zor bulunur. Sanırsam öğrenci indirimi de yapılıyordu Monster’da. Mutlaka kullanın.

Bir de mutlaka HDD ekletin sisteme. Kendisi bayağı bir depolama sıkıntısı yaşıyor.

Direk bunu alsam nasıl olur?

RDR2 ve Cyberpunk kaldırıyor mu?
GTA ve Witcher 3 Full grafikte kaldırır değil mi?

Direk bunu alsam nasıl olur?
RDR2 denemedim. Cyberpunk çıkasıya kadar birşey diyemem. Gta V yüksek ayarlarda sıkıntısız oynatıyor. Witcher 3 te ise yüksek ayarlarda 40-45 Fps alıyorum.

Bunu alırsanız hem depolama, hem Ram, hemde ekran boyutu olarak daha iyi. Yani bu daha iyi olur.

RDR2 denemedim. Cyberpunk çıkasıya kadar bir şey diyemem. GTA V yüksek ayarlarda sıkıntısız oynatıyor. Witcher 3'te ise yüksek ayarlarda 40-45 FPS alıyorum.

Bunu alırsanız hem depolama, hem RAM, hem de ekran boyutu olarak daha iyi.

HDD'de eklesem nasıl olur? Bu daha iyi sanki ekran 17 hem.

Merhaba, alınır mı?
Normal fiyatı 6800 TL ama ben RAM'i 2x8 yapacağım ve 7150TL olacak.
Değer mi?
Eğer cidden ihtiyaç yoksa almayın. Laptop’larda kullanılan kartlar hem düşük güçte oluyor hem de çok ısınıyor. Ah ben bu parayla ne sistem toplardım...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı