Abra A5 V15.5 15,6" Gaming Laptop gerçek canavarlar için tasarlandı. 10. Nesil i5-10300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı ile beklentilerin ötesine geçin!
Uygun fiyatlı güzel bir dizüstü oyun bilgisayarı. Stoklara gelene kadar fiyatı artar mı bilmem. Ben olsam ilk çıktığında hemen almak yerine 2-3 hafta bekleyip yorumlara ve incelemelere bakardım ama kur malum bekledikçe fiyatının artması muhtemel. İnsiyatifinize kalmış.
Abra A5 V15.5 15,6" Gaming Laptop gerçek canavarlar için tasarlandı. 10. Nesil i5-10300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı ile beklentilerin ötesine geçin!
Uygun fiyatlı güzel bir dizüstü oyun bilgisayarı. Stoklara gelene kadar fiyatı artar mı bilmem. Ben olsam ilk çıktığında hemen almak yerine 2-3 hafta bekleyip yorumlara ve incelemelere bakardım ama kur malum bekledikçe fiyatının artması muhtemel. İnisiyatifinize kalmış.
Valla monster kullanıcısı olarak ikisi arasında şuan bende kaldım HP güzel bilgisayar sınıfımda birkaç arkadaşta var kaliteli kasası,monsterin de teknik servisi gerçekten çok iyidir ama HP'de anlaşmalı teknik servislere düşerseniz vay halinize öyle de bir durum var gerçekten çok düşünmek lazım.
Yaklaşık bir senedir Abra A5 v15.1 kullanıyorum gayet performanslı hiçbir sıkıntısı yok ama menteşelerinin sıkıntılı olduğunu duymuştum düzgün kullanırsan onun da sorun olacağını sanmam.