Monster Abra A5 v15.5 alınır mı?

OkanYılmaz

Centipat
Arkadaşlar almayı düşündüğüm Monster Abra A5 v15.5 almayı düşünüyorum.

Sizce alınır mı? Özelleştirerek 16 GB RAM yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıralar laptop alınmaz. Hatta görünüş o ki uzunca bir süre laptop alınmaz. Bu fiyata en azından şuan ki kurda bile 2060 sistem toplarsınız.

Şu sıralar laptop alınmaz. Hatta görünüş o ki uzunca bir süre laptop alınmaz. Bu fiyata en azından şuan ki kurda bile 2060 sistem toplarsınız.

Babam izin vermiyo o yüzden
.

Bir de bunu almayı düşünüyorum.
"Gelince haber ver."

?

Uygun fiyatlı güzel bir dizüstü oyun bilgisayarı. Stoklara gelene kadar fiyatı artar mı bilmem. Ben olsam ilk çıktığında hemen almak yerine 2-3 hafta bekleyip yorumlara ve incelemelere bakardım ama kur malum bekledikçe fiyatının artması muhtemel. İnsiyatifinize kalmış.

Arkadaşlar almayı düşündüğüm Monster Abra A5 v15.5 almayı düşünüyorum.

Sizce alınır mı? Özelleştirerek 16 GB RAM yapmayı düşünüyorum.

Bu aralar dizüstü bilgisayar alma dolar çok pahalı.

Uygun fiyatlı güzel bir dizüstü oyun bilgisayarı. Stoklara gelene kadar fiyatı artar mı bilmem. Ben olsam ilk çıktığında hemen almak yerine 2-3 hafta bekleyip yorumlara ve incelemelere bakardım ama kur malum bekledikçe fiyatının artması muhtemel. İnisiyatifinize kalmış.

Ama stoklar çok hızlı bitiyor o yüzden
Bu aralar dizüstü bilgisayar alma dolar çok pahalı.

Şimdi masaüsttü alamıyorum çünkü babam izin vermiyor ama ucuza denk geliyor bazen bize

Valla monster kullanıcısı olarak ikisi arasında şuan bende kaldım :D HP güzel bilgisayar sınıfımda birkaç arkadaşta var kaliteli kasası,monsterin de teknik servisi gerçekten çok iyidir ama HP'de anlaşmalı teknik servislere düşerseniz vay halinize öyle de bir durum var gerçekten çok düşünmek lazım.

Yaklaşık bir senedir Abra A5 v15.1 kullanıyorum gayet performanslı hiçbir sıkıntısı yok ama menteşelerinin sıkıntılı olduğunu duymuştum düzgün kullanırsan onun da sorun olacağını sanmam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı