Monster Abra A5 v15.5 iade edip MSI almak mantıklı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar, ben 6800TL verip Abra A5 v15.5 almıştım 2 ay önce ama şu anda MSI marka bir laptop ucuzlamış MSI Alpha 15 A3DC-244XTR AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD Fiyatı.

Acaba Monster iade kabul eder mi ya da ben bu laptopu kaç TL'ye satabilirim? Nereden satılır? Monster iade ederse paramın ne kadarını geri verir yani 6200TL'ye satsam yeter ya da Monster 6200TL'ye iade etse yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşlar, ben 6800TL verip Abra A5 v15.5 almıştım 2 ay önce ama şu anda MSI marka bir laptop ucuzlamış MSI Alpha 15 A3DC-244XTR AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD Fiyatı.

Acaba Monster iade kabul eder mi ya da ben bu laptopu kaç TL'ye satabilirim? Nereden satılır? Monster iade ederse paramın ne kadarını geri verir yani 6200TL'ye satsam yeter ya da Monster 6200TL'ye iade etse yeter.

İade edemezseniz satmak için de sahibinden.com kullanabilirsiniz.

İade almazlar, bu model tongfang kasa ve tongfang kasa monster cihazlar kısmen alınabilir clevoya göre. Copy paste yapamadığım için üşeniyorum bakmaya fakat sizin cihazdan pek farkı yokdur diye düşünüyorum. Sabit kullanım için laptop tamamen gereksiz şuan zaten, vaktinde kartlar mining yapan çok şerefli (opsiyonel) bazı arkadaşlar yüzünden pahalı idi fakat şuan öyle bir durum yok eskisine göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı