MetehanEmir Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Yaklaşık 2 ay önce aldığım Monster notebook boş kalınca video ve dizi izlerken kitleniyor. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yaklaşık 2 ay önce aldığım Monster notebook boş kalınca video ve dizi izlerken kitleniyor. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 27 Aralık 2020 #2 Benim laptopum ısınmadan dolayı kitleniyordu. Sende de ısınmadan dolayı kitleniyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS MetehanEmir Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Tek7HackDedi dedi: Benim laptopum ısınmadan dolayı kitleniyordu. Sende de ısınmadan dolayı kitleniyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyun indirirken dizi izlerken sıcaklık değerleri normal olduğundan sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum. Yanıtın için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Benim laptopum ısınmadan dolayı kitleniyordu. Sende de ısınmadan dolayı kitleniyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyun indirirken dizi izlerken sıcaklık değerleri normal olduğundan sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum. Yanıtın için teşekkür ederim.
K kaganozcann Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 Kitlenmeden önce chipset veya ekran kartı sürücüsü mü güncelledin? Eğer öyle ise ddu ile sürücüleri kaldırıp eski sürücüye dön. Artı 0 Eksi
Kitlenmeden önce chipset veya ekran kartı sürücüsü mü güncelledin? Eğer öyle ise ddu ile sürücüleri kaldırıp eski sürücüye dön.
KS KS MetehanEmir Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 kaganozcann dedi: Kitlenmeden önce chipset veya ekran kartı sürücüsü mü güncelledin? Eğer öyle ise DDU ile sürücüleri kaldırıp eski sürücüye dön. Genişletmek için tıkla... Bu sorun yaklaşık 1 aydır falan var ve sürücülerimi güncel tutuyorum. Artı 0 Eksi
kaganozcann dedi: Kitlenmeden önce chipset veya ekran kartı sürücüsü mü güncelledin? Eğer öyle ise DDU ile sürücüleri kaldırıp eski sürücüye dön. Genişletmek için tıkla... Bu sorun yaklaşık 1 aydır falan var ve sürücülerimi güncel tutuyorum.
OrnitorenkPepsi Megapat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 443 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 Ne zamandır var ve Monster Kontrol merkezi ile iletişime geçtin mi? Artı 0 Eksi
KS KS MetehanEmir Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #7 OrnitorenkPepsi dedi: Ne zamandır var ve Monster kontrol merkezi ile iletişime geçtin mi? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 aydır falan oluyor daha önce aradılar ve servise getirin dediler ama her yerde servisin de bu sorunu çözemediğini yazmışlar. Artı 0 Eksi
OrnitorenkPepsi dedi: Ne zamandır var ve Monster kontrol merkezi ile iletişime geçtin mi? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 aydır falan oluyor daha önce aradılar ve servise getirin dediler ama her yerde servisin de bu sorunu çözemediğini yazmışlar.