Bu iki sistem arasında kaldım. Oyun ağırlıklı kullanılacak. Siz olsanız hangisini neden tercih edersiniz? 7500 ₺ fiyat bandında daha iyi alınabilir, öneri sisteminiz varsa yorumda önerebilirsiniz.
Casper dizüstü bilgisayarlar kronik sorunları ve yüksek sıcaklıklarıyla ün yapmıştır. Monster'ın RAM'i az ama daha sonra cebinizde kalan parayla RAM ekleyebilirsiniz. Casper'dan uzak durun derim. Hem Monster'ın işlemcisi daha iyi. 256 GB başta yetecektir ama ileride sıkıntı çıkarır. Sıkıntı çıkarmaya başladığı zaman ek Harddisk veya SSD alabilirsiniz.
Abra A5 V15.7.1 15,6" Oyun Bilgisayarı ile düşünmeniz gereken tek şey oyun stratejileriniz. Nvidia GTX1650 ekran kartı, kartal gözlerinizi ortaya çıkartıyor!
www.monsternotebook.com.tr
RAM şimdilik işinizi görür ama ileride büyük ihtimal ek RAM almanız gerekir. Seçim sizin.
Casper excalibur g770 in pc hocası kanalında incelemesi var 70 dereceyi geçmiyor bence excalibur al perfotmans ve yer sorunu yaşamazsın şuan call of duty war zone 250 gb sence 256 gb yeterli mi
Bu iki sistem arasında kaldım. Oyun ağırlıklı kullanılacak. Siz olsanız hangisini neden tercih edersiniz? 7500 ₺ fiyat bandında daha iyi alınabilir, öneri sisteminiz varsa yorumda önerebilirsiniz.
Selamlar; ben olsam sizin paylaştığınız modellerden i5 10300H işlemcili olan Monster modelini seçerdim. Bunun nedeni ise işlemcisinin 10. Nesil i5 olmasıdır. İki model üzerinde bulunan işlemcilerin özelliklerini aşağıdaki link üzerinden karşılaştırabilirsiniz.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
Casper excalibur g770 in pc hocası kanalında incelemesi var 70 dereceyi geçmiyor bence excalibur al perfotmans ve yer sorunu yaşamazsın şuan call of duty war zone 250 gb sence 256 gb yeterli mi
Birincisi: 3 oyunla ne olduğu belli olmaz ki zaten sıcaklık değeri normal bu oyunlarda.
İkincisi: Casper iyi malzeme kullanmaz, fanlar güçlü olsa bile 2 yıl sonra çok baş ağrıtır.