Monster Abra A5 V15.5 vs Casper Excalibur G770

• Konuyu başlatan Yeny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.709

Monster vs Casper

• Monster Abra A5 V15.5

• Casper Excalibur G770

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
Casper dizüstü bilgisayarlar kronik sorunları ve yüksek sıcaklıklarıyla ün yapmıştır. Monster'ın RAM'i az ama daha sonra cebinizde kalan parayla RAM ekleyebilirsiniz. Casper'dan uzak durun derim. Hem Monster'ın işlemcisi daha iyi. 256 GB başta yetecektir ama ileride sıkıntı çıkarır. Sıkıntı çıkarmaya başladığı zaman ek Harddisk veya SSD alabilirsiniz.
Buna da bakabilirsiniz hazır indirime girmişken.
Eğer 1650Ti isterseniz buna bakabilirsiniz.
RAM şimdilik işinizi görür ama ileride büyük ihtimal ek RAM almanız gerekir. Seçim sizin.

Son düzenleme:
Monster Abra A5 V15.5 15,6" Oyun Bilgisayarı
Casper Excalibur G770.9300-BEH0X Intel Core i5 9300H 16GB 480GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Bu iki sistem arasında kaldım. Oyun ağırlıklı kullanılacak. Siz olsanız hangisini neden tercih edersiniz? 7500 ₺ fiyat bandında daha iyi alınabilir, öneri sisteminiz varsa yorumda önerebilirsiniz.
Selamlar; ben olsam sizin paylaştığınız modellerden i5 10300H işlemcili olan Monster modelini seçerdim. Bunun nedeni ise işlemcisinin 10. Nesil i5 olmasıdır. İki model üzerinde bulunan işlemcilerin özelliklerini aşağıdaki link üzerinden karşılaştırabilirsiniz.

Excalbur g770 70 dereceyi geçmiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birincisi: 3 oyunla ne olduğu belli olmaz ki zaten sıcaklık değeri normal bu oyunlarda.
İkincisi: Casper iyi malzeme kullanmaz, fanlar güçlü olsa bile 2 yıl sonra çok baş ağrıtır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı