Monster Abra A5 V15.6.2 nasıldır?

İbrahimTatlı

Hectopat
Daha fazla  
Sonunda yeni bilgisayar alabildim. Bunu dememin sebebi 1-2 aydır "yeni PC ha aldım, ha alacağım" diye bekliyor olup ve sorunlarla karşılaşmamdan dolayı. Her neyse sonunda yeni PC aldım ve Yurtiçi Kargo'yla gelecekmiş sanırsam 1 hafta içinde gelecek. Sizce nasıl hardcore oyuncu değilim sadece oyun oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonunda yeni bilgisayar alabildim. Bunu dememin sebebi 1-2 aydır "yeni PC ha aldım, ha alacağım" diye bekliyor olup ve sorunlarla karşılaşmamdan dolayı. Her neyse sonunda yeni PC aldım ve Yurtiçi Kargo'yla gelecekmiş sanırsam 1 hafta içinde gelecek. Sizce nasıl hardcore oyuncu değilim sadece oyun oynuyorum.

Hocam aynı kasa laptop kullanıyorum laptop iyi hoş ama bence 17,3 inç alın çok her gün taşımayacaksanız.

Hayırlı olsun. İnşallah uzun vadede başınızı ağrıtmaz Monster.

Niye bir sorunu var mı Monster'ın.
Siz Linux kullanmıyor muydunuz? Aldığınız bilgisayarın Linux uygunluğunu kontrol edin.

256 GB SSD'm var zaten 50 GB veremem şu an da Linux 1TB HDD eklemeyi düşünüyorum eğer eklersem Linux'u indiriceğim ama 1 yıl falan Linux'suz idare ederim formatla.
Hocam aynı kasa laptop kullanıyorum laptop iyi hoş ama bence 17, 3 inç alın çok her gün taşımayacaksanız.

Her gün taşımayacağım hocam evde oynamalık ve (dizimde) oynuyacağım bir sorun olur mu?

Ürün elinize geçtiği zaman 14 gün geçmeden detaylı olarak hoparlör, ölü piksel, ışık sızması ve AIDA64 ile stres testi gibi tüm testleri yaptırın. Kronik bir sorunla karşılaşırsanız iade edin direkt. Teknik servisi biraz başınızı ağrıtabilir.

Ürün elinize geçtiği zaman 14 gün geçmeden detaylı olarak hoparlör, ölü piksel, ışık sızması ve AIDA64 ile stres testi gibi tüm testleri yaptırın. Kronik bir sorunla karşılaşırsanız iade edin direkt. Teknik servisi biraz başınızı ağrıtabilir.

Aynen hocam yapacağım zaten her şeyi araştırdım 2 ay boyunca Monster'da ölü piksel yazılım

sorunları çıkabiliyormuş mavi ekran gibi şeylerle karşılaşabilir mişimo yüzden ama bir şeyi merak

ettim en geç 9 Ekim'de kargoya verilir dedi bu gerçek değil değil mi bize küçük bir şaka çünkü 1 ay daha bekliyemem gibi.

Aynen hocam yapacağım zaten her şeyi araştırdım 2 ay boyunca Monster'da ölü piksel yazılım.

Sorunları çıkabiliyormuş mavi ekran gibi şeylerle karşılaşabilir mişimo yüzden ama bir şeyi merak.

Ettim en geç 9 Ekim'de kargoya verilir dedi bu gerçek değil değil mi bize küçük bir şaka çünkü 1 ay daha bekliyemem gibi.

Hocam şu an Monster'ın web sitesine girdiğinizde neredeyse hiç stok kalmamış ve çoğu üründe ön sipariş verme seçeneği var. Biliyorsunuz Monster toplama parçaları birleştirip laptop yapıyor ve bu biraz zaman alıyor sizin ürünüde stok olmadığı için ön spariş olarak kaydetmiş olabilirler Monster destek hattını arayıp detaylı bilgi alın bence yakın zaman da stoklar gelmez gibi pandemiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı