Monster Abra A5 v15.6.5 MUX Switch var mı?

Arda.3

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Monster Abra A5 v15.6.5 Oyuncu Laptopuna Sahibim Laptopuma Harici Ekran Takmak İstiyorum, Birazcık Araştırdım MUX Switch Olmayan Sistemlerde Harici Ekran Takıp Performans Almak Mümkünmüş, Sizce Bu Durum Benim bilgisayarımda da Gözlemlenir mi, Laptopumda MUX Switch var mı?

Laptopunda donanımsal olarak MUX Switch özelliği yok. HDMI veya DP çıkışın harici kartına bağlıysa Optimus'u disable edebilirsin.

Dosya Ekleri

• portakal.png
    portakal.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bilgisayar şu anda Elimde Değil Elime Geçtiği Anda SS Atacağım, Çok Teşekkürler Hocam

Şu Şekilde Hocam.
Attığınız SS'de görüntü çıkışlarının GTX 1650'ye bağlı olduğu ve halihazırda monitör bağlandığı için dahili kartın devre dışı kaldığı gözüküyor. Performans artışı olmuş olması lazım.

Attığınız SS'de görüntü çıkışlarının GTX 1650'ye bağlı olduğu ve halihazırda monitör bağlandığı için dahili kartın devre dışı kaldığı gözüküyor. Performans artışı olmuş olması lazım.

Hocam 2. Ekran Bağlı Olan Televizyon, Benim İstediğim 144 Hz Monitör Alıp Ana Ekran Olarak Kullanmak. 144 Hz Monitör Alıp Takıp Ana Ekran Olarak Kullanırsam Performans Artışı Görür müyüm, Televizyon Bağlı İken Laptopun Ekranını kullanıyorum Oyunlarda Vs. İstedigim Laptop Ekranını Değil Aldığım Monitörü Kullanmak Burdada Performans Artışı Görür müyüm?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı