Monster Abra A5 v15.6 alınır mı?

Eğer üniversite öğrencisi değilsen, veya iş gereği bilgisayarını sürekli taşıman gerekmiyorsa sana tavsiyem laptop alma. Ama yok dediğim şartlar sebebiyle laptop alman yani bilgisayarını devamlı yanında taşıman gerekiyorsa evet Monster güzel marka ben kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum. Ayrıca teknik servis harika ve ömür boyu bakım hizmeti veriyorlar.

Yani bazen bir yere gidiyorum okadar.

Eğer üniversite öğrencisi değilsen, veya iş gereği bilgisayarını sürekli taşıman gerekmiyorsa sana tavsiyem laptop alma. Ama yok dediğim şartlar sebebiyle laptop alman yani bilgisayarını devamlı yanında taşıman gerekiyorsa evet monster güzel marka ben kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum. Ayrıca teknik servis harika ve ömür boyu bakım hizmeti veriyorlar.
Üniversite öğrencisi olmak bile sorun değil bence. Okula götürmek gibi bir işin olmayacaksa tabi. Sene başında ve sonunda kargoya verirsin olur biter. Sana da kargoyla geliyor zaten. Yazın gibi uzun tatillerde yanına alırsın sadece. Bence sürekli bir yere götürülmen gerekmeyecekse masaüstü almanı tavsiye ederim.

Arkadaşımız laptop konusu altında laptop sormuş. Masaüstü demeye gerek yok. Masaüstü olan kısma gidip konu açabilirsiniz masaüstü konuşmak istiyorsanız. Sorunuza gelecek olursak evet alınır.
Başka bir konuda masaüstü hakkında konuştuk birkaç dakika önce. Ben de kararsız mısın diye sorulduğunda evet cevabını aldıktan sonra kararsızlığını gidermek için yazdım. Laptop tavsiye konusu altına masaüstü yazanlara ben de kıl oluyorum ama farklı bir durum.

Üniversite öğrencisi olmak bile sorun değil bence. Okula götürmek gibi bir işin olmayacaksa tabi. Sene başında ve sonunda kargoya verirsin olur biter. Sana da kargoyla geliyor zaten. Yazın gibi uzun tatillerde yanına alırsın sadece. Bence sürekli bir yere götürülmen gerekmeyecekse masaüstü almanı tavsiye ederim.
Üniversite öğrencisi olmaktan kasıt bir yurtta kalmak. Herkes doğup büyüdüğü şehirde veya ailesiyle yaşadığı şehirde üniversite okuyacak diye bir kaide yok. Eğer birisi laptop soruyorsa yüksek ihtimalle yaşadığı ilin dışında okuyan bir mühendislik öğrencisidir.

Başka bir konuda masaüstü hakkında konuştuk birkaç dakika önce. Ben de kararsız mısın diye sorulduğunda evet cevabını aldıktan sonra kararsızlığını gidermek için yazdım. Laptop tavsiye konusu altına masaüstü yazanlara ben de kıl oluyorum ama farklı bir durum.
Söylediklerim genele hitap ediyor. Aynı saftaysak üzerinize alınmayınız ancak laptop almak isteyenlere ve laptop kullanıcılarına bir nevi hakaret oluyor bu "masaüstücüler"in dedikleri.

Söylediklerim genele hitap ediyor. Aynı saftaysak üzerinize alınmayınız ancak laptop almak isteyenlere ve laptop kullanıcılarına bir nevi hakaret oluyor bu "masaüstücüler"in dedikleri.

Yağız Bey kimseye hakaret etmedik aksine öneride bulunduk. Dostumuza oyun performansı için laptop yerine masaüstü almasını önermemiz neden bir hakaret olsun ki? Aksine yardımcı olmaya çalışıyoruz lakin bilmeden yanlış bir kelime kullanıp gerilmenize neden olduysak affola.
Dizüstünde oyun oynanmaz diye bir şey ilk kez duyuyorum. Acaba bu kadar genel bir şeye nereden vardığınızı sorabilir miyim?

Uzun bir süre (Yaklaşık 10 yıl kadar) çeşitli dizüstü bilgisayarlar ile oyun oynama imkanı buldum. Bu bilgisayarların içinde oyun için hazırlanmış dizüstü bilgisayarlar da bulunuyordu lakin sıcaklık genel olarak inanılmaz yükseldi. Benim yanlış bilgisayar seçimleri yapmış olma ihtimalim de muhtemel ama tecrübelerime dayanarak yorum yaptım. Kimseyi yanıltma amacım yok, yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın.

Yağız Bey kimseye hakaret etmedik aksine öneride bulunduk. Dostumuza oyun performansı için laptop yerine masaüstü almasını önermemiz neden bir hakaret olsun ki? Aksine yardımcı olmaya çalışıyoruz lakin bilmeden yanlış bir kelime kullanıp gerilmenize neden olduysak affola.
Herkes masaüstünün daha yüksek performans verdiğini bilir ancak arkadaş bir masaüstü bölümüne bir buraya konu açmış. Masaüstü bölümünde laptop al denmiyor. Laptop bölümünde masaüstü al denmesiyse laptop kullananlara hakaret oluyor. Laptoptan da oyun oynanıyor elbet ancak masaüstü performansı alınmıyor. Arkadaş masaüstü bölümünde gerekli tavsiyeleri almış. Bir de laptoplara bakmak istemiş. Laptop tavsiyesi verilmeli ki ikisini kıyaslayıp seçimini en iyi şekilde yapabilsin. 🙂

Herkes masaüstünün daha yüksek performans verdiğini bilir ancak arkadaş bir masaüstü bölümüne bir buraya konu açmış. Masaüstü bölümünde laptop al denmiyor. Laptop bölümünde masaüstü al denmesiyse laptop kullananlara hakaret oluyor. Laptoptan da oyun oynanıyor elbet ancak masaüstü performansı alınmıyor. Arkadaş masaüstü bölümünde gerekli tavsiyeleri almış. Bir de laptoplara bakmak istemiş. Laptop tavsiyesi verilmeli ki ikisini kıyaslayıp seçimini en iyi şekilde yapabilsin. 🙂

Haklısınız kusur bizim. Kötü bir amaçla yazmadım ama tekrar kusura bakmayın. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı