Monster Abra A5 V15.8.4 nasıldır?

Bütçe
8500-9000

mhrrm

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, Monster Abra A5 v15.8.4 (Intel Core i7 10750H, 16 GB, 500GB SSD, GTX1650 Ti) bilgisayarı almak istiyorum ama daha önce kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Link de bırakacağım. Fiyat ve performans konusunda görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Teşekkürler.

Farklı önerilere açığım.

Al çok iyi.

Merhabalar arkadaşlar, Monster Abra A5 V15.8.4 (Intel Core i7 10750H, 16GB, 500GB SSD, GTX1650Ti) bilgisayarı almak istiyorum ama daha önce kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Link de bırakacağım. Fiyat ve performans konusunda görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Teşekkürler.

Farklı önerilere açığım.
Hocam onla mangala gidilir almayın.

Merhabalar arkadaşlar, Monster Abra A5 v15.8.4 (Intel Core i7 10750H, 16 GB, 500GB SSD, GTX1650 Ti) bilgisayarı almak istiyorum ama daha önce kullanan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Link de bırakacağım. Fiyat ve performans konusunda görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Teşekkürler.

Farklı önerilere açığım.

Alabilirsin.

Monster Abra A5 15.8.3 modelini kullanıyorum, memnunum fakat malzeme kalitesinin çok iyi olmadığını söyleyebilirim, klavyeye bastığınızda klavyenin silineceğini hissediyorsunuz ve klavye tuşlarına basınca klavye çerçevesi biraz içeri göçüyor, ısınma problemi yaşamadım ben ama yaşayanların sayısı çok fazla. Isınma problemi olmayan bir cihaz size denk gelirse tam bir f/p cihaza sahip olmuş olursunuz fakat kötüsü denk gelirse işiniz zor. Bu bütçede Monster almanızı önermiyorum memnun olsam bile çünkü pişman olabilirsiniz ve bunun ihtimali çok fazla.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı