Çözüldü Monster Abra A5 v15.8 anlık kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Monkey D. Xebec

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Oyunda bir anda FPS düşüyor sonra normale dönüyor ama çok sık oluyor bu durum. Termal macun yenilemedim uzun bir süredir o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Kendini güvenli moda mı alıyor acaba bilgisayar. Birkaç yerde görmüştüm bunu çünkü.

Ayrıca Monster'da ömür boyu garanti vardı galiba götürsem bakım yaparlar mı termal macun için falan?

Yoksa kendim mi yapmalıyım?

Evet yaparlar. Ne kadar iyiler bilmiyorum hocam.

Ayrıca Monster'da ömür boyu garanti vardı galiba götürsem bakım yaparlar mı termal macun için falan?

Yoksa kendim mi yapmalıyım?

Kendin yapmasını biliyor musunuz hocam. Statik elektrik oluşursa anakartı yakabilirsiniz. Geçen gün forumda gördüm, dikkatsizlik sonucu anakartta kıvılcım çıkan bir arkadaş vardı. Laptopuda açılmıyordu maalesef.

Evet yaparlar. Ne kadar iyiler bilmiyorum hocam.

Kendin yapmasını biliyor musunuz hocam. Statik elektrik oluşursa anakartı yakabilirsiniz. Geçen gün forumda gördüm, dikkatsizlik sonucu anakartta kıvılcım çıkan bir arkadaş vardı. Laptopuda açılmıyordu maalesef.
Yok kendileri yapıyorlarsa karışmam zaten. Teşekkürler hocam yardımların için iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı