Monster Abra A5 v15.8 God of War: Ragnarok'u açar mı?

4 GB VRAM'den dolayı resmi yöntemlerle şu an oynayamazsın. İleride mod veya güncelleme ile destek gelirse belki...

minimum gereksinimler:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
  • işletim sistemi: Windows 10 64-bit
  • işlemci: Intel i5-4670K or AMD Ryzen 3 1200.
  • bellek: 8 GB RAM.
  • ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB)
  • DirectX: sürüm 12.
  • depolama: 190 GB kullanılabilir alan.

Yani mükemmel olmasa da Low ayarlarda rahatlıkta oynayabilirsin.

Sorum başlıktaki gibi. Grafiklere öyle çok önem vermiyorum. FPS sizce nasıl olur alınır mı? RAM 16 GB bu arada.

6 GB VRAM istediğine bakma öyle yazan çok oyunu 4 GB VRAM ile oynayabiliyordum. Sadece performans açısında biraz kötü oluyor 55 - 60 FPS arası tahminimce oynatacaktır Low ayarlar.

4 GB VRAM'den dolayı resmi yöntemlerle şu an oynayamazsın. İleride mod veya güncelleme ile destek gelirse belki...

yani şuan steam'den alsam hata mı verir oyun?

minimum gereksinimler:
  • işlemci: Intel i5-4670K or AMD Ryzen 3 1200.
  • ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB)

6 GB VRAM istediğine bakma öyle yazan çok oyunu 4 GB VRAM ile oynayabiliyordum. Sadece performans açısında biraz kötü oluyor 55 - 60 FPS arası tahminimce oynatacaktır Low ayarlar.
teşekkürler

Yani şu an Steam'den alsam hata mı verir oyun?

Evet şu an 4 VRAM'e sahip olan kartlarda oyun açılmıyor. Düzeltme gelir mi bilmiyorum ama yüksek ihtimal gelecektir.

minimum gereksinimler:
  • İşlemci: Intel i5-4670K or AMD Ryzen 3 1200.
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB)

Hayır oynayamaz oyun hata verir açılmaz forumda tonla konu var 4 VRAM ile oyun şu an açılmıyor.

Evet şu an 4 VRAM'e sahip olan kartlarda oyun açılmıyor. Düzeltme gelir mi bilmiyorum ama yüksek ihtimal gelecektir.

Hayır oynayamaz oyun hata verir açılmaz forumda tonla konu var 4 VRAM ile oyun şu an açılmıyor.

Evet hakılısınız sanırım bu oyun için geçerli bir durum sadece. Normal şartlarda açar ama bu oyunda limit zorunlu tutulmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı