Monster Abra A5 v15.8 ve sorunları

Bütün dosyalar gidecektir. Önemli dosyaları bir USB'ye kaydedebilirsiniz veya telefona.
Kullanmış olduğum windows key ile ilgisi olabilir mi bu sorunun? HDD taktırmadan önce bir sorun yoktu. Touchpad için hepsiburada üzerinde ürün yorumlarında da aynısı söylenmiş.

Kullanmış olduğum windows key ile ilgisi olabilir mi bu sorunun? HDD taktırmadan önce bir sorun yoktu. Touchpad için hepsiburada üzerinde ürün yorumlarında da aynısı söylenmiş.
Anakarta gömülü değilse gitme olasılığı var, sonradan mı aktifleştirdiniz?

Monster'in kendi driveri yerine otomatik programlar ile driver indirirsen yanlış sürücüyü kuruyor aynısı başıma geldi. Manuel kuracaksın sitesinden veya sendeki PC ile gelen USB de vardır. HDD %100 kullanımı da max 10 adımda halloluyor internette çok video var. Windows Search'ı devre dışı bırakan var, şuradaki adımları uygulayan var. Yani o bir şekilde hallolur.

Anakarta gömülü değilse gitme olasılığı var, sonradan mı aktifleştirdiniz?
Laptopun elime geldiğinden 1 sonraki gün aktifleştirmiştim.

Laptopun elime geldiğinden 1 sonraki gün aktifleştirmiştim.

Laptop yeni bir laptop olduğu için yeni driver çıkmadı henüz. Çıkan tek driverı da sitesinden güncelledim. Driver kurulum için USB gönderilmişti onu da öyle halletmiştim. Otomatik program kullanmadım yani. Bu yazan adımları uyguladım. Hatta bizzat siteyi kendim bulmuştum. İlk bu sorunla karşılaştığımda Enable Prefetch ayarını 3'ten 1'e çekmiştim regeditten. Bugün tekrar baktığımda 3 olmuştu. Belki o zaman yaptığım ayarlar yeterliydi ama şimdi neden eski hâline döndü onu anlayamadım.
Bulmamın olayını tam olarak anlayamadım. Gittigidiyor üzerinden Key alarak aktifleştirmiştim. Gönderdiğiniz linkteki adımları izleyerek kullandığım Key'i bulmuş olmayacak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…