Kardeşim bir bütçeni belirlesen ondan sonra sana yardım etsek. Başta 10 k ile geldin sonra 9 k oldu şimdide 8-8.5k diyorsun.Arkadaşlar 8 8.5 k ya kadar cıkabilirim en fazla bu fiyat bandında tavsiyeleriniz nelerdir 9 10 k lık olmasın lütfen.
Kardeşim bir bütçeni belirlesen ondan sonra sana yardım etsek. Başta 10 k ile geldin sonra 9 k oldu şimdide 8-8.5k diyorsun.Arkadaşlar 8 8.5 k ya kadar cıkabilirim en fazla bu fiyat bandında tavsiyeleriniz nelerdir 9 10 k lık olmasın lütfen.
Kardeşim bir bütçeni belirlesen ondan sonra sana yardım etsek. Başta 10 k ile geldin sonra 9 k oldu şimdi de 8-8.5k diyorsun.
Oncelikle üslubunuzu duzeltmenizi rica ediyorum ekonomik acidan yeterli parayi veya raksit seceneklerini bulamadim ondan dolayi dusurmek zorunda kaldim.
Üslubum ile ilgili hiç bir sıkıntı yok. Bütçenizi netleştirdikten sonra yardım edelim diyoruz. Pazartesinden beri sana yardım etmeye çalışıyoruz fiyatı düşürdükçe düşürüyorsun. Kesin bir fiyat söyle ona göre yardım edelim dedik. Burada her hangi bir üslup sıkıntısı yoktur.Oncelikle üslubunuzu duzeltmenizi rica ediyorum ekonomik acidan yeterli parayi veya raksit seceneklerini bulamadim ondan dolayi dusurmek zorunda kaldim.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan yakın zamanda eline para geçinde firmayı ararsın 8 GB daha ram takviyesi yapmak istiyorum dersin onlar ilgilenir. Kendin açıp takma garantiden çıkıyor çoğu laptop firmasında.Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum ASUS TUF FA506IU BQ078 modelini almış bulunmaktayım ama 8 GB daha eklemek gerekiyor şimdi de RAM tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.