Monster Abra A5 v15.8 vs HP Omen 15-EK0001NT

Kardeşim bir bütçeni belirlesen ondan sonra sana yardım etsek. Başta 10 k ile geldin sonra 9 k oldu şimdi de 8-8.5k diyorsun.

Oncelikle üslubunuzu duzeltmenizi rica ediyorum ekonomik acidan yeterli parayi veya raksit seceneklerini bulamadim ondan dolayi dusurmek zorunda kaldim.

Oncelikle üslubunuzu duzeltmenizi rica ediyorum ekonomik acidan yeterli parayi veya raksit seceneklerini bulamadim ondan dolayi dusurmek zorunda kaldim.
Üslubum ile ilgili hiç bir sıkıntı yok. Bütçenizi netleştirdikten sonra yardım edelim diyoruz. Pazartesinden beri sana yardım etmeye çalışıyoruz fiyatı düşürdükçe düşürüyorsun. Kesin bir fiyat söyle ona göre yardım edelim dedik. Burada her hangi bir üslup sıkıntısı yoktur.

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum ASUS TUF FA506IU BQ078 modelini almış bulunmaktayım ama 8 GB daha eklemek gerekiyor şimdi de RAM tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum ASUS TUF FA506IU BQ078 modelini almış bulunmaktayım ama 8 GB daha eklemek gerekiyor şimdi de RAM tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan yakın zamanda eline para geçinde firmayı ararsın 8 GB daha ram takviyesi yapmak istiyorum dersin onlar ilgilenir. Kendin açıp takma garantiden çıkıyor çoğu laptop firmasında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı