Monster Abra A5 V16.1.1 vs Acer Nitro AN515-42-R27R

ASKEROVİCH

Decapat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Video kurgusu ve bir de oyun için biıgisayar arıyorum ama dizüstü. İki modelle karşılaştım ve şu an karar veremedim bütcem maksimum 5000 TL. Üstüne çıkamam. Sizce Monster Abra A5 mi yoksa Acer Nitro AN515-42-R27R mi?
Monster: Intel Coffe Lake Core i5-9300h
NVIDIA GeForce GTX 150 3GB ekran kartı
8GB (1 X 8GB) DDR4L 1.2V 2666MHZ SODIMM
480GB SSD SATA-3 7MM (Okuma: 520 MB/s - Yazma: 450 MB/s)
Acer Nitro:
AMD Ryzen 7 2700U
8GB DDR4 RAM
AMD RADEON PRO RX560X 4GB DDR5
256 GB SSD
Hangisinin önersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nitro serisi kullanıyorum. Şimdilik performans açısından beni yarı yolda bırakmadı. Isınma konusunda haziran ortasında olduğumuz için elbette şarj durumunda ısı yüksek olabiliyor fakat gayet güzel dengeliyor. Abra kullanan bir arkadaşımız da yazarsa daha rahat bir karşılaştırma olacaktır sizin için...

Monster Abra A5 hem işlemci, hem ekran kartı kategorilerinde yazdığınız Nitro'dan daha iyi.
Teknil servis açısından falanda daha iyi
Ben nitro serisi kullanıyorum. Şimdilik performans açısından beni yarı yolda bırakmadı. Isınma konusunda haziran ortasında olduğumuz için elbette şarj durumunda ısı yüksek olabiliyor fakat gayet güzel dengeliyor. Abra kullanan bir arkadaşımız da yazarsa daha rahat bir karşılaştırma olacaktır sizin için...
Teşekkür ederim yorumun için

Şu şartlar altında konuşacak olursak,
Monster lehine;
İşlemci çok daha güçlü, ekran kartı daha güçlü, ssd fazla, ince ekranla modern tasarım..

Acer lehine;
Sıcaklıkların çok daha düşük olmasını yazabiliriz.

Not: 2700U boost frekansını uzun süre tutamıyor 9300h gibi, o yüzden aralarında dakikalarca oynanan oyunlarda çok fark olacaktır. Özellikle incelemelerine baktığımızda 2700U modellerin net anlaşılıyor, 3,8 Ghz turboya hiç inanma yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı