Monster Abra A5 v16.1 düşük performans

Arkadaşlar monster kullanmadan kulaktan dolma bilgilerle yorum yaptığınızı düşünüyorum. Çevremde yakın diyebileceğim üç arkadaşımda abra serisi monster var. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşadıklarını söylemediler ki bende onlarım deneyimlerine güvenerek bugün abra 16 siparişi verdim. Monster satışı çok fazla olan bir model olduğu için çok fazla şikayet gelmesinide normal buluyorum. Tıpkı ülkemizde bulunan metro turizm gibi. Çok fazla kullanıldığı için şikayet çok fazla sağdan soldan duyup deneyimlemeyen bir kaç kişide "monstur alınmaz aga" diye ortalıka geziniyor. Birinci dereceden deneyimizin olmadan insanları yanlış yönlendirmeyin.
 
Abra modellerinin hepsi kalitesiz ve ısınma sorunları var. Sorunlu bir modele sahip olduğunuzdan dolayı başınıza bunlar gelmiş. Oyun içi sıcaklık değerlerini MSI Afterburner ile ölçüp atın.

Maalesef Abra'lar böyle. Sıcaklıklar nedir?

Oyun esnasındaki sıcaklık değerlerim bu şekilde.



Google'da 3 - 4 saat gezindikten sonra sıcaklık değerleri.
 
Son düzenleme:
Oyun esnasındaki sıcaklık değerlerim bu şekilde.



Google'da 3 - 4 saat gezindikten sonra sıcaklık değerleri.

Isınmadan dolayı GPU hız düşürüyor gibi. Ayrıca 98 derece CPU, bir oyuncu dizüstüsü için bile fazla. Klavyesi de basmıyor demişsiniz. Servise gönderin bence cihazı. Termal macun ve genel bakımı da yapılır cihazın.
 

Geri
Yukarı